ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Παπαχρήστος: "Δεν θέλω να δω μπροστά μου τον Γερουλάνο"

Παπαχρήστος: "Δεν θέλω να δω μπροστά μου τον Γερουλάνο"
INTIME SPORTS

Λάβρος εναντίον του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής Στέργιος Παπαχρήστος.

Ένας από τους πιο επιτυχημένους Βολιώτες αθλητές, ο κωπηλάτης Στέργιος Παπαχρήστος καταφέρθηκε σε δηλώσεις του εναντίον του υπουργού Πολιτισμού, Παύλου Γερουλάνου τον οποίο χρίζει ως υπεύθυνο για τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο "ασημένιος" παγκόσμιος πρωταθλητής το 2010 στην τετράκωπο άνευ που διεκδικεί τη Δευτέρα (29/8) την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου χαρακτήρισε κατάφωρη αδικία τη συμπεριφορά της Πολιτείας προς την πόλη του Βόλου.

" Είναι ντροπιαστικό ένα πρόσωπο σαν τον Κύριο Γερουλάνο να προσπαθεί με μανία να σβήσει την πόλη μας από τον αθλητικό χάρτη. Μετά τη πρωτοφανή ενέργεια της ακύρωσης των Μεσογειακών αγώνων, ήρθε το τελειωτικό χτύπημα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Μας έχει την διαλύσει την πόλη. Θέλει να εξαφανίσει την ομάδα της πόλης με τον πραξικοπηματικό της υποβιβασμό στην Δ’ εθνική. Χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό σαν πρόφαση για την ψευδοκάθαρση που δήθεν κάνει για τα μάτια του κόσμου. Δεν νομίζω να έχει αντιληφθεί τι πάει να κάνει", σχολίασε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο volosfans.com.

O Παπαχρήστος πρόσθεσε " ο Ολυμπιακός Βόλου η ομάδα της καρδιάς όλων των βολιωτών.Τα παιδάκια του ερασιτέχνη που διαλύεται τα έχει σκεφτεί ο κύριος Υπουργός; Την τεράστια οικονομική ζημιά που κάνει; Το ότι ουσιαστικά κλείνει μια εταιρεία με 150 εργαζομένους ισοδυναμεί με το κλείσιμο ενός ακόμα εργοστασίου στην βιομηχανική ζώνη. Και όλα αυτά τα κάνει παράνομα από αυτά που διαβάζω".

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να σφίξει το χέρι του υπουργού Πολιτισμού: " Δεν θέλω να τον δω μπροστά μου τον κύριο. Ελπίζω μέχρι τότε να έχει παραιτηθεί και να σφίξω το χέρι του αντικαταστάτη του. Από την στιγμή που ο Δήμαρχος τον κήρυξε ανεπιθύμητο στην πόλη μου και εγώ ως βολιώτης και ως Ολυμπιακός τον θεωρώ ανεπιθύμητο και προσωπικά" .

Τέλος, ευχήθηκε όταν επιστρέψει στον Βόλο να παρακολουθήσει αγώνα του Ολυμπιακού Βόλου στη Superleague στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ