ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Παουλίνιο: "Έχω πρόταση από την Μπαρτσελόνα"

Guangzhou Evergrande FCs Paulinho of Brazil takes the ball away as FC Barcelona's Luis Suarez right, chases during their semifinal match at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Thursday, Dec. 17, 2015. (AP Photo/Shuji Kajiyama)
Guangzhou Evergrande FCs Paulinho of Brazil takes the ball away as FC Barcelona's Luis Suarez right, chases during their semifinal match at the FIFA Club World Cup soccer tournament in Yokohama, near Tokyo, Thursday, Dec. 17, 2015. (AP Photo/Shuji Kajiyama) AP

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος της Guangzhou Evergrande, Παουλίνιο, παραδέχθηκε ότι έχει στα χέρια του πρόταση από την Μπαρτσελόνα.

Το 2015 πήρε την απόφαση να αφήσει την Ευρώπη για την Κίνα και την Guangzhou Evergrande. Τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει. Ο 28χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Παουλίνιο, επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ καθώς παραδέχθηκε ότι έχει πρόταση από την Μπαρτσελόνα για να συνεχίσει στους "μπλαουγκράνα" την καριέρα του.

"Έχουν μιλήσει με τον ατζέντη μου. Έχω πρόταση και μιλάμε. Βρίσκομαι σε μια καλή κατάσταση στη ζωή μου και την καριέρα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μια μεγάλη ομάδα όπως η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για εμένα. Αυτό δεν αντικατοπτρίζεται σε τιμή", υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα, "Globoesporte".

Ο Παουλίνιο γεννήθηκε στο Σάο Πάουλο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάο ντε Ασούκαρ. Το 2006 ήρθε στην Ευρώπη για τη Βίλνιους κι έπειτα ακολούθησαν οι Λοτζ, Μπραγκαντίνο, Κορίνθιανς και Τότεναμ, από την οποία μετακινήθηκε στην Κίνα έναντι του ποσού των 14.000.000 ευρώ.

Photo credits: AP Photo/Shuji Kajiyama

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ