ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ζητάει 2 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Αουγκούστο

Ο Ντάγκλας Αουγκούστο
Ο Ντάγκλας Αουγκούστο INTIME SPORTS

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει τη "χρυσή τομή" στην υπόθεση του Ντάγκλας Αουγκούστο, τον οποίο αξιολογήσει στα 2.000.000 ευρώ, περιμένοντας προτάσεις από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ύστερα από τον αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, έθεσαν ξανά επί τάπητος όλα τα αγωνιστικά ζητήματα. Μάλιστα, όπως αναλύσαμε τις προηγούμενες ημέρες, είναι ειλημμένη η απόφαση των διοικούντων την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να αποχωρήσουν οι Γιασμίν Κούρτιτς και Ντάγκλας Αουγκούστο.

Οι απαιτήσεις και το ενδιαφέρον από Αραβία

Για τον Βραζιλιάνο μέσο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, καθώς ο ΠΑΟΚ ζητάει 2.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αξιολογούν τον 25χρονο χαφ σε αυτά τα χρήματα και αυτό έχουν καταστήσει σαφές προς όλες τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξαν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε για την απόκτησή του, ενώ μέσα στην περσινή σεζόν η Σπόρτινγκ κοίταξε την περίπτωσή του. Παρ' όλα αυτά, τη δεδομένη στιγμή ο εκπρόσωπός του κοιτάζει να φέρει πρόταση από ομάδα της Αραβίας, η οποία έχει και την οικονομική ευχέρεια να καλύψει τις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ.

Από την ανανέωση στην.... πώληση

Η αλήθεια είναι πως στόχος των ανθρώπων του Δικεφάλου στην αρχή του καλοκαιριού ήταν η ανανέωση του συμβολαίου του Αουγκούστο, το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023. Ωστόσο, η εικόνα του Βραζιλιάνου στα παιχνίδια με τη Λέφσκι, σε συνδυασμό με τον αποκλεισμό και κατ' επέκταση την οικονομική ζημιά, ανάγκασε τους διοικούντες την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να πάνε σε ένα διαφορετικό πλάνο.

Θυμίζουμε πως ο Αουγκούστο αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ από το καλοκαίρι του 2019, όταν κι αποκτήθηκε αντί 3.000.000 ευρώ από την Κορίνθιανς. Συνολικά, στα 3,5 χρόνια που φοράει τη φανέλα του Δικεφάλου, έχει επτά γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 89 αναμετρήσεις, ενώ έχει κατακτήσει κι ένα Κύπελλο τη σεζόν 2020/21.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ