ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βλέπει Αουγκούστο η Φενέρμπαχτσε

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ | 21 Μαΐου 2022
Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ | 21 Μαΐου 2022 INTIME

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο, του οποίου το συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ θα μπει στον τελευταίο χρόνο του, έχει προταθεί στην Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με ρεπορτάζ από τουρκικά ΜΜΕ.

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έχει προταθεί, από τους εκπροσώπους του στην Φενέρμπαχτσε και πως η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους της τουρκικής ομάδας.

Ίσως να μην είναι τυχαίο το γεγονός ότι το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης το έχει αναλάβει εδώ και λίγες ημέρες ο Μάριο Μπράνκο που έχει περάσει από αντίστοιχο πόστο και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ανεξάρτητα από το αν επιβεβαιωθεί ή όχι το ενδιαφέρον της Φενέρ για τον 25χρονο Βραζιλιάνο, μοιάζει δεδομένο ότι ο προγραμματισμός του Δικεφάλου περιλαμβάνει και τη δική του περίπτωση. Και αυτό διότι το συμβόλαιό του θα μπει στην τελευταία χρονιά της ισχύος του και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πάρει αποφάσεις για το τι θεωρεί σωστό να κάνει.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του στον ΠΑΟΚ έχοντας 4 γκολ και ισάριθμες ασίστ σε 36 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, αγωνιζόμενος πολλές φορές σε ρόλο επιθετικού χαφ.

Τις καλύτερες από τις εμφανίσεις του μάλιστα τις πραγματοποίησε στα νοκ άουτ παιχνίδια που έδωσε ο Δικέφαλος στο Conference League, γεγονός που του έχει ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Το θέμα στην περίπτωση που θα προκύψουν προτάσεις είτε από την Τουρκία, είτε από ομάδες άλλων πρωταθλημάτων είναι το ποσό στο οποίο θα εκτιμήσει την αξία του ο ΠΑΟΚ. Αν πάντως ο Δικέφαλος δεν ικανοποιηθεί οικονομικά από τις προτάσεις που θα προκύψουν θα πρέπει να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το συμβόλαιο του Αουγκούστο που εκπνέει στις 30 Ιουνίου του 2023.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ