ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βάζει τίτλους τέλους στη συνεργασία του με τον Λέο Ζαμπά

Ο Λεό Ζαμπά σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις του μετά την επιστροφή του στην Τούμπα
Ο Λεό Ζαμπά σε μια από τις λιγοστές εμφανίσεις του μετά την επιστροφή του στην Τούμπα INTIME

Ο ΠΑΟΚ θα λύσει το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου ακραίου επιθετικού, Λέο Ζαμπά, που παραμένει τους τελευταίους μήνες στην πατρίδα του

Το κεφάλαιο ΠΑΟΚ κλείνει, όπως φαίνεται, οριστικά και αμετάκλητα, στην καριέρα του Λέο Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος παραμένει στην πατρίδα του, έχοντας εδώ και μήνες χαρακτηριστεί αδικαιολογήτως απών από τις προπονήσεις του Δικεφάλου.

Γεγονός που έχει οδηγήσει την ΠΑΕ στην απόφαση να προχωρήσει σε στάση πληρωμών απέναντι στον ακραίο επιθετικό, με παράλληλη ενημέρωση της FIFA για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Ο Ζαμπά από την πλευρά φρόντισε το προηγούμενο διάστημα να δημοσιοποιήσει τις συναντήσεις του με νομικούς, ειδικευμένους στο αθλητικό δίκαιο, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν θα προκύψει δικαστική διαμάχη.

Το πιθανότερο είναι ότι θα λυθεί το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου με τον Δικέφαλου, που έτσι και αλλιώς εκπνέει στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Με αυτήν την εξέλιξη ο ΠΑΟΚ θα απαλλαγεί από ένα βαρίδιο που του κόστισε μάλιστα και αρκετά χρήματα και ο παίκτης θα μπορεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Το θέμα του Λέο Ζαμπά, όπως συνέβη και στην ανανέωση του συμβολαίου του συμπατριώτη του Ντόουγκλας Αουγκούστο, το έχει αναλάβει η οικογένεια Σαββίδη.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ