ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Βαριά καμπάνα τριών αγωνιστικών στον Μιχαηλίδη, καταθέτει έφεση ο δικέφαλος

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποβάλλεται στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποβάλλεται στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Κοπεγχάγη INTIME SPORTS

Η UEFA επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον στόπερ του ΠΑΟΚ για την απευθείας κόκκινη που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Κοπεγχάγη στην Τούμπα. Χάνει τα ματς με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν.

Ο ΠΑΟΚ θα κάνει έφεση για να μειωθεί η ποινή που επιβλήθηκε από την UEFA στον Γιάννη Μιχαηλίδη για την αποβολή του στον αγώνα με την Κοπεγχάγη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός του Δικεφάλου τιμωρήθηκε με ποινή 3 αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που είδε στις καθυστερήσεις του αγώνα με τους Δανούς για το χτύπημα στον Κουτσολάβα, με τον ΠΑΟΚ να καλείται να καταβάλει και πρόστιμο 82 χιλιάδων ευρώ.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είδε κόκκινη κάρτα για κουτουλιά σε αντίπαλο του | 4 Νοεμβρίου 2021
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είδε κόκκινη κάρτα για κουτουλιά σε αντίπαλο του | 4 Νοεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS


Η ποινή που επιβλήθηκε είναι εφέσιμη και ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να τη μειώσει καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα χάσει τον Μιχαηλίδη για τα δυο παιχνίδια που απομένουν στη φάση των ομίλων του Conference League , με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Λίνκολν και σε περίπτωση πρόκριση τον πρώτο από τους δυο αγώνες που θα δώσει στα νοκ άουτ.

Σε πρόωρες διακοπές ο Λέο Ζαμπά

Το συμβόλαιο δανεισμού του Λέο Ζαμπά με τη Βάσκο Ντα Γκάμα εκπνέει τυπικά στις 31/12. Ωστόσο η καριέρα του 23χρονου ακραίου επιθετικού με την ομάδα του Ρίο έχει ήδη τελειώσει μάλλον πρόωρα.

Ο Βραζιλιάνος σύλλογος έχει αποφασίσει την αναδιοργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Ζαμπά έχει ενημερωθεί ότι πλέον δεν υπολογίζεται. Μάλιστα ο Λέο Ζαμπά μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του στην Βάσκο έχει τεθεί σε αναγκαστική άδεια και δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα δυο παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Ο παίκτης έτσι και αλλιώς θα πρέπει να επιστρέψει από την αρχή του 2022 στη Θεσσαλονίκη και στον ΠΑΟΚ. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα είναι αυτός που θα τον αξιολογήσει και σε μεγάλο βαθμό θα κρίνει και το μέλλον του Λέο Ζαμπά στην Τούμπα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ