SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β' - Νίκη Βόλου 2-2: Ψυχρολουσία στο 90+3' για τον δικέφαλο

Φάση από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Νίκη Βόλου | 2 Φεβρουαρίου 2022
Φάση από την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Νίκη Βόλου | 2 Φεβρουαρίου 2022 EUROKINISSI

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β' και τη Νίκη Βόλου με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Από ένα ημίχρονο είχαν ΠΑΟΚ Β' και Νίκη Βόλου στη μεταξύ τους εξ αναβολής αναμέτρηση που έληξε ισόπαλη 2-2 με την ομάδα του Βόλου να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο μεν δικέφαλος πέτυχε και τα δύο γκολ στο πρώτο μέρος με τους φιλοξενούμενους να απαντούν στο δεύτερο.

Το σκορ για τους ασπρόμαυρους άνοιξε στο 14' με πέναλτι ο Κούτσιας. Ο Ανδρέου ανέτρεψε τον Τάχατο, με τον διαιτητή να να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κούτσιας ανέλαβε την εκτέλεση από τα 11 βήματα, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή κάτω γωνία του Μπάγιτς για το 1-0.

Επτά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους, καθώς έπειτα από κακό γύρισμα από τον Αλιακίδη στον Μπάγιτς, ο Τζίμας έκλεψε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα. Η Νίκη μείωσε σε 2-1 στο 54', με τον Τζιώρα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια στην άμυνα του Δικέφαλου.

Το 2-1 έγινε στο 54' με τον Τζιώρα να μειώνει για την ομάδα του Βόλου ενώ η ισοφάριση για τη Νίκη ήρθε στο 90+3 με γκολ του Παναγιωτίδη.

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Αποστολόπουλος, Τάχατος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Γιαξής, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Τσοπούρογλου, Κούτσιας, Τζίμας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Αθανασίου, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Αλιατίδης, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης, Μέτσε, Κάσσος, Βλαχομήτρος.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ