SUPER LEAGUE 2

ΠΑΟΚ Β': Με Ίνγκασον στην αποστολή για το ματς με Ηρακλή

Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ Β' για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή (20/11, 15:00, LIVE SPORT24), με τον Ίνγκι Ίνγκασον να βρίσκεται ξανά στη λίστα του Ουρουγουανού.

Για τρίτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ Β' στη Super League 2 ο Ίνγκι Ίνγκασον βρίσκεται στην αποστολή της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου. Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ηρακλή (20/11, 15:00, LIVE SPORT24) για την 3η αγωνιστική.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός είχε κάποιες επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, ενώ απόντας είναι ο Ισμαΐλα Ουεντραόγκο που βρίσκεται στην πατρίδα του για προσωπικές υποθέσεις.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Μπουργάνης, Παναγιώτου, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Αποστολόπουλος, Γιαξής, Γρόσδης, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Κουλούρης, Τζίμας, Σπυρίδης, Γαϊτανίδης, Χατζηστραβός, Φασίδης, Πανίδης, Γκορντεζιάνι.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ