ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το "σκληρό πόκερ" για τον Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ INTIME

Τα δεδομένα στην υπόθεση του πρωταθλητή Σουηδίας Αντόνιο Τσόλακ. Η ρήτρα στο συμβόλαιο δανεισμού του που δεν θέλει να πληρώσει η Μάλμε, η στάση του ΠΑΟΚ και οι προθέσεις του ίδιου του ποδοσφαιριστή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο μέλλον.

Ο Αντόνιο Τσόλακ κατέκτησε το πρωτάθλημα Σουηδίας με τη Μάλμε και όπως είναι λογικό πανηγυρίζει μια εξαιρετική για αυτόν αγωνιστική περίοδο στην οποία σκόραρε 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Απο το Τορίνο στη Θεσσαλονίκη

Ο Κροάτης επιθετικός έχει να παίξει άλλον έναν αγώνα με τα χρώματα της Μάλμε, την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Γιουβέντους για το Champions League έχοντας παίζει σημαντικό ρόλο στην πρόκριση των Σουηδών στην φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Τσόλακ τυπικά θα πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη από την 1 του Γενάρη καθώς στο τέλος του 2021 λήγει το συμβόλαιο δανεισμού του στη Μάλμε.

Οι άνθρωποι της σουηδικής ομάδας δεν δείχνουν μέχρι τώρα τη διάθεση να πληρώσουν τo buy out των περίπου 3 εκατομμυρίων ευρώ που έχει οριστεί στη συμφωνία τους με τον ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι θα προσπαθήσουν είτε να μειώσουν το ποσό για την εξαγορά των δικαιωμάτων του είτε ακόμη να πείσουν τον ΠΑΟΚ να συμφωνήσει στην επέκταση του δανεισμού για έναν ακόμη χρόνο. Σκέψεις στη Μάλμε για επέκταση του δανεισμού του Τσόλακ.

Στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν ποιες είναι οι προθέσεις των Σουηδών αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ότι υπάρχει περίπτωση Μάλμε και Τσόλακ να επιδιώξουν να συνεχίσουν την συνεργασία τους βάζοντας σε πίεση τον Δικέφαλο για να μειώσουν το κόστος της μεταγραφής του .

Αναμένεται "σκληρό πόκερ"

Είναι πιθανό μάλιστα να μην γίνει καμία κίνηση, τουλάχιστον άμεσα από την πλευρά της Μάλμε για την απόκτηση του παίκτη. Να επιστρέψει δηλαδή ο Τσόλακ στην Τούμπα με την λήξη του δανεισμού του και να προσπαθήσει και ο ίδιος να πιέσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να γίνουν περισσότεροι διαλλακτικοί απέναντι στη σουηδική ομάδα.

Το σημαντικό σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι ο χρόνος, που θα λειτουργεί υπέρ της Μάλμε. Το πρωτάθλημα στην Σουηδία έχει τελειώσει και αυτό της δίνει την δυνατότητα να κρατήσει στάση αναμονής μέχρι το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ θέλει να ξεκαθαρίσει άμεσα το τοπία με τον Τσόλακ. Αν δεν κινηθούν οι Σουηδοί ο Δικέφαλος θα πρέπει να αποφασίσει είτε να τον κρατήσει στην Τούμπα, είτε να τον παραχωρήσει σε κάποιον άλλον ενδιαφερόμενο μέχρι το τέλος του Γενάρη.

Σε κάθε περίπτωση καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξει η στάση που θα κρατήσει ο 28χρονος επιθετικός που δημόσια δηλώνει πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Σουηδία.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ