ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο τα εισιτήρια για την Ξάνθη και όποιος προλάβει

ΠΑΟΚ: Το Σάββατο τα εισιτήρια για την Ξάνθη και όποιος προλάβει
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη και ζητά από όσους δεν εξασφαλίσουν ένα από αυτά να μην ταξιδέψουν στην πόλη της Θράκης.

Ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων που έχει εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα στα Πηγάδια με την Ξάνθη ήταν ένα από τα θέματα που απασχολούν έντονα τους ανθρώπους του Δικέφαλου.

Και αυτό διότι η ζήτηση στους φίλους του ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη και φαίνεται ότι αυτή δεν πρόκειται να καλυφθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι εισιτήρια θα δοθούν στους οργανωμένους οπαδούς και στους κατόχους ακριβών εισιτήριων διαρκείας.

Και στην ανακοίνωση της ζητά από όσους δεν θα έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια να μην ταξιδέψουν στη Ξάνθη για το παιχνίδι, στο οποίο θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει, πως τα εισιτήρια που θα παραλάβει για τον αγώνα στην Ξάνθη, θα διατεθούν στους Συνδέσμους Φίλων ΠΑΟΚ, για τις ανάγκες της ΠΑΕ (χορηγοί, ποδοσφαιρικό τμήμα κλπ) και από τα εκδοτήρια ως εξής:

Το Σάββατο 09:00-13:00 για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP και Θύρα 1

Το Σάββατο 13:00-17:00 για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών 2-3

Σε περίπτωση που απομείνουν εισιτήρια, θα βγει νέα ανακοίνωση για την διάθεσή τους.

Εισιτήρια του αγώνα ΔΕΝ θα διατίθενται στην Ξάνθη και παρακαλούνται οι φίλαθλοι που δεν θα εξασφαλίσουν εισιτήριο να μην επιχειρήσουν να προσεγγίσουν το γήπεδο, λόγω των ενισχυμένων μέτρων ασφαλείας".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ