ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Το δεκάρι που ψάχνει και οι προϋποθέσεις για έξτρα μεταγραφές

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην προπόνηση του ΠΑΟΚ INTIME

Πώς ακριβώς διαμορφώνεται το σκηνικό στην αναζήτηση των ανθρώπων του Δικεφάλου για επιτελικό χαφ, η σιγή ασυρμάτου στην υπόθεση Τζιοβίνκο και το ενδεχόμενο να γίνουν επιπλέον κινήσεις λίγες ημέρες πριν από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

Με τους τρεις δανεικούς -αυτούς των Άκπομ - Σίντκλεϊ που ανακοινώθηκαν ήδη και του Μίτριτσα που θ' ακολουθήσει- ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις τρύπες που είχαν δημιουργηθεί στο ρόστερ από την έναρξη της προετοιμασίας ή στην πορεία, εξαιτίας του τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα, της παραχώρησης του Χρήστου Τζόλη στη Νόριτς και της συνειδητοποίησης ότι ο "κάπτεν" Βιεϊρίνια έχει ανάγκη από αξιόπιστο στήριγμα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν πλέον τις μεταγραφικές επιλογές τους για τις τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής περιόδου, με την ενίσχυση στη θέση του επιτελικού να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητά τους. Είναι δεδομένο πια πως ο ΠΑΟΚ φορτσάρει τώρα για το 'δεκάρι' κι ας μην είναι ο Τζιοβίνκο

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σιγή ασυρμάτου με Τζιοβίνκο

Το πρόσωπο του καλοκαιριού στα μεταγραφικά του Δικεφάλου ήταν αναμφισβήτητα ο Ιταλός, με τον το όνομα του 34χρονου μαέστρου ωστόσο να έχει απομακρυνθεί εδώ και αρκετές ημέρες από το προσκήνιο. Άλλωστε υπάρχει γι' αυτόν η προοπτική της επιστροφής του MLS, αλλά και το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις με την Σαμπντόρια, στην οποία έχει προταθεί από καιρό. Όπως και να έχει γύρω πάντως, από το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν ακούγονται και πολλά, ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει ακόμη και σε επίπεδο τακτικής των δυο πλευρών.

Είναι ξεκάθαρο άλλωστε πως Ο ΠΑΟΚ αναζητά "δεκάρι" και μόνο αν θεωρηθεί ότι η θέση αυτή είναι εφικτό να καλυφθεί με επιτυχία από τους παίκτες που βρίσκονται ήδη στο ρόστερ δεν θα γίνει κίνηση. Σε μια τέτοια περίπτωση βέβαια θα είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να προκύψουν εξελίξεις με ακραίο μεσοεπιθετικό.

Πώς μπορεί να προκύψουν έξτρα κινήσεις

Για να προχωρήσει ενίσχυση σε άλλες θέσεις θα πρέπει να συνδυαστούν δύο βασικές προϋποθέσεις. Αφενός μεν να προκύψει πρόταση για κάποιον από τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο τωρινό ρόστερ του Δικεφάλου αφετέρου δε να έχει γίνει ήδη σχετική προεργασία για πιθανούς αντικαταστάτες έτσι ώστε να καλυφθεί άμεσα το κενό που θα "γεννηθεί".

Αυτή είναι τούτη την ώρα η εικόνα που δημιουργείται στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ λίγες ημέρες πριν από το τέλος του χρόνου που έχουν στη διάθεση τους οι επιτελείς του για να ολοκληρώσουν τις (όποιες) κινήσεις θελήσουν να κάνουν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ