ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Την Πέμπτη η ανακοίνωση για τον Μπράντον Τόμας

Ο Μπράντον Τόμας κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για την ομάδα του ΠΑΟΚ | 12 Ιουλίου 2022
Ο Μπράντον Τόμας κατά την άφιξή του στην Θεσσαλονίκη για την ομάδα του ΠΑΟΚ | 12 Ιουλίου 2022 INTIME

Η μεταγραφή του Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ έχει κλείσει ωστόσο πρέπει να διευθετηθούν κάποια διαδικαστικά ζητήματα για να επισημοποιηθεί, κάτι που θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (14/7).

Η μεταγραφή του Μπράντον Τόμας στον ΠΑΟΚ είναι δεδομένη καθώς ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σε όλα με το Δικέφαλο για συμβόλαιο 1+1 χρόνου και έχει περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Η ανακοίνωση όμως για την απόκτησή του θα γίνει το πρωί της Πέμπτης (14/7) καθώς υπάρχουν κάποια διαδικαστικά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν για να επισημοποιηθεί η απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία του Δικεφάλου καθώς υπάρχει λειψανδρία στην γραμμή κρούσης της ομάδας και ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρειάζεται περισσότερες λύσεις ενόψει των αγώνων με την Λέφσκι Σόφιας.

Με Μουργκ αλλά χωρίς Μπίσεσβαρ η προπόνηση

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε τις προπονήσεις επί ελληνικού εδάφους χωρίς τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη και ο Σουριναμέζος, που έχει ήδη δυο γιους, βρίσκεται μαζί της περιμένοντας την πρώτη κόρη της οικογένειας.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Τόμας Μουργκ, που δεν συμμετείχε στην προετοιμασία στην Ολλανδία, την ώρα που ο Λούκας Τέιλορ έκανε θεραπεία για ένα πρόβλημα στο πόδι. Τόσο ο Αυστριακός όσο και ο Βραζιλιάνος δεν υπολογίζονται από τον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναζητούν ομάδα, όπως και ο Λέο Ζαμπά που παραμένει άφαντος.

Στο ιατρικό δελτίο του Δικεφάλου παραμένουν Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί και Μιχαηλίδης καθώς ο Αντρέ Ρικάρντο μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του.

"Μετά τις δύο απαιτητικές εβδομάδες στην Ολλανδία, η ξεκούραση ήταν επιβεβλημένη. Τώρα, όμως, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της σεζόν με αντίπαλο τη Λέφσκι Σόφιας για το UEFA Europa Conference League.

Την Τετάρτη (13.07) το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στις προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα είχε χαρακτήρα προσαρμογής μετά το ρεπό. Ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ στο τελευταίο κομμάτι έγινε εξάσκηση στα τελειώματα και δίτερμα.

Στην ομάδα εντάχθηκε ξανά ο Τόμας Μουργκ , ο οποίος το προηγούμενο διάστημα απουσίαζε στην πατρίδα του λόγω προσωπικού προβλήματος, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Αντρέ Ρικάρντο . Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Νέλσον Ολιβέιρα έκαναν θεραπείες κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Την Πέμπτη (14.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία" αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ