NBA

NBA Finals, Σέλτικς: Αμφίβολος ο Πορζίνγκις για το Game 4 με τους Μάβερικς

NBA Finals, Σέλτικς: Αμφίβολος ο Πορζίνγκις για το Game 4 με τους Μάβερικς
AP PHOTO/CHARLES KRUPA

Οι Σέλτικς χαρακτήρισαν ως "αμφίβολη" την συμμετοχή του Κρίσταπς Πορζίνγκις λόγω του τραυματισμού του στο αριστερό πόδι, με τον Λετονό να κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει.

Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις... πονάει. Ο τραυματισμός του στο αριστερό πόδι έχει χαρακτηριστεί ως "σπάνιος" και "περίεργος". Αμερικανικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι δύσκολα θα παίξει στο υπόλοιπο της σειράς των NBA Finals κόντρα στους Μάβερικς. Οι Σέλτικς ωστόσο χαρακτήρισαν την συμμετοχή του ως αμφίβολη στο ιατρικό τους δελτίο.

Με βάση την ορολογία που ισχύει στο NBA, αυτό σημαίνει ότι οι πιθανότητες συμμετοχής του Λετονού είναι μοιρασμένες και η απόφαση για την συμμετοχή του θα παρθεί την τελευταία στιγμή από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον ίδιο. Με τα ισχύοντα δεδομένα ωστόσο, το 50-50 μοιάζει μάλλον... αισιόδοξο ως σενάριο, ωστόσο ο ψηλός των Σέλτικς είναι διατεθειμένος να αγωνιστεί, έστω και τραυματίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι Σέλτικς προηγούνται με 3-0 στην σειρά και χρειάζονται ακόμα μία νίκη για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Στα πρώτα δύο παιχνίδια ο Πορζίνγκις είχε 16 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2.5 κοψίματα μέσο όρο σε 22 λεπτά συμμετοχής, αλλάζοντας τα δεδομένα με την ικανότητά του να σουτάρει από την περιφέρεια και να προστατεύει το καλάθι, ωστόσο στο Game 3 δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού.

TAGS NBA ΗΠΑ NBA FINALS ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ