ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει Τσόλακ η Φενέρ, δεν καίγεται να τον δώσει ο δικέφαλος

Ο Τσόλακ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό
Ο Τσόλακ κοντρολάρει την μπάλα στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό INTIME

Στην Τουρκία αναφέρουν ότι η Φενέρμπαχτσε συζητά με τον Τσόλακ και θέλει να τον πείσει να μετακομίσει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Αντόνιο Τσόλακ και βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του για την μετακίνηση του στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Παρά το όσα αναφέρονται στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα και τις καλές σχέσεις που έχουν με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης οι εκπρόσωποι του παίκτη, οποιαδήποτε ομάδα ενδιαφέρεται για τον Κροάτη επιθετικό θα πρέπει να χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ. Και αυτό διότι ο Τσόλακ , δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο ΠΑΟΚ αξιολογεί τον Κροάτη τουλάχιστον στα 3 εκατομμύρια ευρώ και μετά την παραχώρηση του Κάρολ Σβιντέρσκι στην Σάρλοτ δεν "καίγεται" να πουλήσει και τον 28χρονο φορ.

Ο ίδιος ο παίκτης ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του μετά την επιστροφή του από το δανεισμό του στη Μάλμε αν και σε δηλώσεις που έκανε στο PAOK TV έδειξε να είναι ευχαριστημένος από τη μέχρι τώρα συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ