ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Θέλει και τον Αντρέ Ρικάρντο από την Φαμαλικάο

ΠΑΟΚ: Θέλει και τον Αντρέ Ρικάρντο από την Φαμαλικάο
PRINTSCREEN

Στην Πορτογαλία αναφέρουν πως ο Ράφα Σοάρες δεν θα είναι ο μόνος παίκτης από τη χώρα της ιβηρικής που θα αποκτήσει ο ΠΑΟΚ καθώς έχει "κλείσει" ήδη και τον 21χρονο μεσοεπιθετικό Αντρέ Ρικάρντο από τη Φαμαλικάο σε μια επένδυση για το μέλλον.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπει αρκετά δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και ήδη έχει εντοπίσει τους στόχους του ενώ είναι κοντά στο να ολοκληρώσει τις πρώτες του μεταγραφές με τον Ράφα Σοάρες να είναι η πρώτη εξ αυτών. Μάλιστα ο 27χρονος μπακ αναμένεται στη χώρα μας την Κυριακή (5/6).

Η απόκτηση του όμως δεν θα είναι η μοναδική από την Πορτογαλία καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα της ιβηρικής και συγκεκριμένα στο www.maisbutebol.pt η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει προχωρήσει σε μια ακόμη κίνηση, κυρίως για το μέλλον αφού τα έχει βρει με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό της Φαμαλικάο Αντρέ Ρικάρντο.

Οι πληροφορίες για την απόκτηση του επιβεβαιώνονται και πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που προορίζεται για την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής:

"Κλεισμένη συμφωνία για την απόκτηση δύο Πορτογάλων ποδοσφαιριστών: του Ράφα Σοάρες και του Αντρέ Ρικάρντο έχει ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που έχει αθλητικό διευθυντή τον Πορτογάλο Ζοζέ Μπότο, εγγυήθηκε τις δύο ενισχύσεις με "μηδενικό κόστος".

Ο Ράφα Σοάρες, ένας 27χρονος αριστερός μπακ, έλυσε το συμβόλαιό του με τη Βιτόρια ντε Γκιμαράες, μια ομάδα με την οποία συνδέθηκε για τέσσερα χρόνια. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ ισχύει για τρεις σεζόν.

Ο Αντρέ Ρικάρντο ένας 21χρονος μεσοεπιθετικός που θα υπογράψει για τέσσερις σεζόν. Ήταν στην Φαμαλικάο εκεί που αγωνίστηκε κυρίως με την δεύτερη ομάδα της, παίζοντας φέτος μόνο τέσσερα παιχνίδια για την πρώτη ομάδα. Ο Αντρέ Ρικάρντο έχει περάσει από τις ακαδημίες της Μπενφίκα και της Μπράγκα".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ