ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για Μπάμπα

ΠΑΟΚ: Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για Μπάμπα
EUROKINISSI

Το θέμα του Γκανέζου αμυντικού, Ραχμάν Μπάμπα, θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ από την επόμενη ημέρα του τελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα δεδομένα που υπάρχουν και οι δυσκολίες.

Ο Ράχμαν Μπάμπα στον ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει σε διψήφιο αριθμό συμμετοχών για πρώτη φορά μετά από δύο σεζόν που είχε παίξει μόλις τρία επίσημα παιχνίδια έχει ανοικτά εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στην Τούμπα.

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Δικεφάλου είναι ικανοποιημένοι από την παρουσία του του 26χρονου φουλ μπακ στο αριστερό άκρο της ομάδας του και θα κάνουν προσπάθεια να τα βρουν με την Τσέλσι στην οποία ανήκουν τα δικαιώματα του.

Το μεγάλο αγκάθι στις διαπραγματεύσεις που θα ενταθούν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα -με τον εκπρόσωπο του παίκτη να παίζει το ρόλο του διαμεσολαβητή σε αυτές- είναι το μεγάλο του συμβόλαιο που φτάνει στο 1,8 εκατομμύρια ευρώ.

Για το δεύτερο μισό της φετινής σεζόν ο ΠΑΟΚ κάλυψε ένα πολύ μικρό ποσοστό από τις αποδοχές του παίκτη με την Τσέλσι να πληρώνει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή της και να τον δανείζει στο Δικέφαλο χωρίς "ενοίκιο".

Με τις δυο πλευρές, ΠΑΟΚ και ποδοσφαιριστή να επιθυμούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους και την αρχική συμφωνία με την Τσέλσι να προβλέπει τη δυνατότητα επέκτασης του δανεισμού του για έναν ακόμη χρόνο, αυτό που θα κρίνει την παραμονή του Μπάμπα στην Τούμπα είναι οι διαθέσεις των Άγγλων σχετικά με τις αποδοχές του. Ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να καλύψει ένα τόσο μεγάλο συμβόλαιο και όλα θα κριθούν από το πόσο μεγάλο μέρος του θα αναλάβουν να πληρώσουν οι "μπλε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ