ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στο παιχνίδι για Τζόλη και η Λειψία

ΠΑΟΚ: Στο παιχνίδι για Τζόλη και η Λειψία
Ο Χρήστος Τζόλης πανηγυρίζει το 1-0 του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας EUROKINISSI

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Χρήστο Τζόλη, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε πολλά  μεταγραφικά σενάρια ανά την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την αυστριακή έκδοση της ιστοσελίδας transfermarkt δεν είναι μόνο η Μπορούσια Ντόρτμουντ από την Μπουντεσλίγκα που τσεκάρει τον Χρήστο Τζόλη. Και αυτό διότι ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ ο οποίος μίλησε πριν λίγες μέρες στο Sport24.gr βρίσκεται ήδη στα ραντάρ και της Λειψίας που παρακολουθεί την εξέλιξη του.

Ωστόσο όπως παραδέχονται και οι συντάκτες του συγκεκριμένου δημοσιεύματος οι ενδιαφερόμενοι στους οποίους κατατάσσει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπριζ, Αϊντχόβεν, Μπράιτον, Ντόρτμουντ και Λειψία θα πρέπει να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για να τον αποκτήσουν.

"Ένα είναι σίγουρο: Η απόκτηση του νεαρού επιθετικού δεν θα γίνει σε τιμή ευκαιρίας. Μόλις το Σεπτέμβριο ο Τζόλης ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ χωρίς μάλιστα ρήτρα για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Η αγοραστική του αξία μάλιστα αυξήθηκε σε ποσοστό 150% και από τα 4 εκατομμύρια ευρώ έχει φτάσει ήδη στα 10 εκατομμύρια με τον παίκτη να είναι ο ποδοσφαιριστής με την μεγαλύτερη αξία για τον ΠΑΟΚ και δεύτερος στο ελληνικό πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ