ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία του Νάσμπεργκ

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ
Ο Ιβάν Νάσμπεργκ PRINTSCREEN

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπόθεση του Ιβάν Νάσμπεργκ, με τον 26χρονο Νορβηγό στόπερ της Βαλερέγκα να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Μία ανάσα από τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ιβάν Νάσμπεργκ. Ο 26χρονος Νορβηγός στόπερ, ο οποίος αγωνίζεται στη Βαλερέγκα, αναμένεται να είναι η δεύτερη μεταγραφή του Δικεφάλου, μετά τον Νικολάς Κουαλιάτα.

Μάλιστα, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν και ΜΜΕ στη Νορβηγία ο Νάσμπεργκ αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Την περίπτωσή του έχει ξεχωρίσει ο Ζοζέ Μπότο. Ο 26χρονος Νορβηγός είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ, ενώ το συμβόλαιό του με τη Βαλερέγκα λήγει το καλοκαίρι.

Ο Νάσμπεργκ είναι γέννημα - θρέμμα της Βαλερέγκα από την οποία έφυγε μόνο για μια σεζόν, το 2016, όταν και πήγε δανεικός στη Σουηδία και τη Βάρμπεργκ. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι ο ηγέτης της άμυνας της Βαλερέγκα ενώ και φέτος είναι βασικός καθώς έχει παίξει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ