ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρώτος στόχος για την άμυνα ο 26χρονος Νορβηγός Ιβάν Νάσμπεργκ της Βαλερέγκα

Ο Ιβάν Νάσμπεργκ της Βαλερένγκα
Ο Ιβάν Νάσμπεργκ της Βαλερένγκα PRINTSCREEN

Ο 26χρονος Νορβηγός στόπερ της Βαλερέγκα, Ιβάν Νάσμπεργκ, αποτελεί τον πρώτο στόχο του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση της αμυντικής του γραμμής το προσεχές καλοκαίρι.

Κοντά σε μια ακόμη μεταγραφή, μετά τον Νικολάς Κουαλιάτα, βρίσκεται ο ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 26χρονου (22 Απριλίου 1996) στόπερ της Βαλερέγκα Ιβάν Νάσμπεργκ ο οποίος μένει ελεύθερος από την ομάδα του στο τέλος Ιουνίου .

Ο Ζοζέ Μπότο έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του διεθνή με όλες τις μικρές ομάδες της Νορβηγίας ο οποίος είναι αριστεροπόδαρος και μπορεί να παίξει και ως αριστερό μπακ εδώ και αρκετό καιρό και έχει προχωρήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις μαζί του.

Ο Νάσμπεργκ είναι γέννημα - θρέμμα της Βαλερέγκα από την οποία έφυγε μόνο για μια σεζόν, το 2016, όταν και πήγε δανεικός στη Σουηδία και τη Βάρμπεργκ. Τα τελευταία χρόνια όμως είναι ο ηγέτης της άμυνας της Βαλερέγκα ενώ και φέτος είναι βασικός καθώς έχει παίξει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ δεν παίζει μόνος του καθώς την περίπτωση του παρακολουθούν και άλλες ομάδες από το εξωτερικό και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά η συγκεκριμένη υπόθεση.

Όσο για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης έχουν να κάνουν με την απόκτηση ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ