ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Στη λίστα ο Μπρένετ

Zenit's Ezequiel Garay, left, vies for the ball with PSV Eindhoven's Joshua Brenet during a Europa League soccer match between Zenit and PSV Eindhoven in St.Petersburg, Russia, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Dmitry Lovetsky)
Zenit's Ezequiel Garay, left, vies for the ball with PSV Eindhoven's Joshua Brenet during a Europa League soccer match between Zenit and PSV Eindhoven in St.Petersburg, Russia, Thursday, Feb. 26, 2015. (AP Photo/Dmitry Lovetsky) AP PHOTO/DMITRY LOVETSKY

Ο 26χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ, Γιόσουα Μπρένετ, είναι μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τον ΠΑΟΚ μετά το ναυάγιο με τον Σάιντι Γιάνκο.

Η περίπτωση του Σάιντι Γιάνκο ναυάγησε για τον ΠΑΟΚ, καθώς όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr ο Ελβετός οδεύει προς την Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ.

Από την πρώτη στιγμή ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, Όλαφ Ρέμπε, ενεργοποίησε τις εναλλακτικές του και κατευθύνεται προς την υλοποίηση του Plan B. Μία από τις περιπτώσεις που βρίσκονται στη λίστα του Γερμανού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, του 26χρονου Ολλανδού, Γιόσουα Μπρένετ.

Γεννήθηκε στο Κέρκραντε και έχει ρίζες από το Κουρασάο. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της ομάδας της πόλης, Ρόντα. Σε μικρή ηλικία τον εντόπισαν τα "λαγωνικά" της Αϊντχόφεν και εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της PSV.

Το 2013 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα και οι πολύ καλές του εμφανίσεις ανάγκασαν τη Χόφενχαϊμ να δαπανήσει το 2018 το ποσό των 3.500.000 ευρώ για να τον αποκτήσει. Το τελευταίο εξάμηνο της περυσινής σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στη Φίτεσε.

Το συμβόλαιό του με τη Χόφενχαϊμ εκπνέει το 2022. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές ηλικιακά εθνικές ομάδες των οράνιε και έχει 2 συμμετοχές με την ανδρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τι κρατάει και τι πρέπει να αλλάξει ο ΠΑΟΚ ενόψει Μπενφίκα
Φερέιρα: "Είμαστε έτοιμοι για την Μπενφίκα"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ