ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Σαν χαμένος ο Βιεϊρίνια στον πάγκο λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στην Τούμπα

ΠΑΟΚ: Σαν χαμένος ο Βιεϊρίνια στον πάγκο λίγο πριν το τελικό σφύριγμα στην Τούμπα

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 78', περίμενε αποσβολωμένος στον πάγκο του ΠΑΟΚ να σφυρίξει ο διαιτητής για τελευταία φορά κι ο ΠΑΟΚ να είναι οριστικά στους "8" του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απίθανος στην Τούμπα κόντρα στη Ντίναμο Ζάγκρεμπ, την κέρδισε με 5-1, ανέτρεψε το εις βάρος του 2-0 του πρώτου αγώνα στην Κροατία και πήρε αυτός το "χρυσό" εισιτήριο για τα προημιτελικά του Conference League για δεύτερη φορά τα τρία τελευταία χρόνια.

Ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που έκλεψαν την παράσταση στις καθυστερήσεις του ιστορικού ματς ήταν και η αντίδραση του μεγάλου αρχηγού του Δικεφάλου, Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος αγωνίσθηκε ως βασικός, τα έδωσε όλα και έγινε αλλαγή στο 78', παρακολουθώντας τα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης από τον πάγκο. Εκεί που ο τηλεοπτικός φακός στο 92' τον έπιασε να κοιτάζει αποσβολωμένος τον κόσμο στις κερκίδες.

Η Τούμπα είχε ήδη φορέσει τα γιορτινά της και ο Βιεϊρίνια το απολάμβανε, σε μια από τις πιο χαρούμενες στιγμές του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ