ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόταση της Κλουζ στον Λουτσέσκου, σύμφωνα με τους Ρουμάνους

ΠΑΟΚ: Πρόταση της Κλουζ στον Λουτσέσκου, σύμφωνα με τους Ρουμάνους
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου EUROKINISSI

Σύμφωνα με την ρουμανική σελίδα Pro Sport, ο ιδιοκτήτης της Κλουζ, Νέλου Βάργκα, τηλεφώνησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου ζητώντας του να αναλάβει την ομάδα του.

Η Κλουζ βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή για την αντικατάσταση του Νταν Πετρέσκου, ο οποίος πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν. Το όνομα του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, έχει συνδεθεί με την ομάδα από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα λοιπόν με το Pro Sport, ο ιδιοκτήτης της Κλουζ, Νέλου Βάργκα, τηλεφώνησε στον Λουτσέσκου και τού πρότεινε να αναλάβει την ρουμανική ομάδα. Το δημοσίευμα αναφέρει μάλιστα πως τέθηκαν και στόχοι, οι οποίοι είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η πρόκριση στους ομίλους του Champions ή του Europa League.

Το Pro Sport υποστηρίζει πως ο Λουτσέσκου δεν αποκλείει μία επιστροφή στη Ρουμανία, ωστόσο ζήτησε χρόνο από τον Νέλου Βάργκα προκειμένου να πάρει τις αποφάσεις του. Το δημοσίευμα προσθέτει πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα περιμένει να δει αν θα φτάσουν στα χέρια του και προτάσεις από κάποια αραβική χώρα.

Θυμίζουμε πως σε συνέντευξή του στην ίδια ιστοσελίδα ο Λουτσέσκου, ο οποίος έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον Δικέφαλο είχε δηλώσει: "Είμαι πιστός εκεί που δουλεύω, κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ