ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρόταση για Τσόλακ η Ρέιντζερς

Ο Αντόνιο Τσόλακ
Ο Αντόνιο Τσόλακ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, η Ρέιντζερς έχει καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Αντόνιο Τσόλακ. Αυτονόητα δελεαστική για τον Κροάτη επιθετικό η προοπτική των φιναλίστ του περασμένου Europa League, σε αναμονή πλέον της απόφασης των υπεύθυνων του Δικεφάλου για την τύχη της εν λόγω προσφοράς.

Δεν είναι μόνο ημέρες προτάσεων για όσους έρχονται ή γίνεται προσπάθεια να έρθουν στην Τούμπα, είναι και ημέρες προτάσεων για όσους έχουν την ευκαιρία και τη δυνατότητα (θέμα οπτικής) να συνεχίσουν την καριέρα τους εκτός Ελλάδας. Πέραν λοιπόν του Ντόουγκλας Αουγκούστο και του Ενέα Μιχάι, οι οποίοι έχουν φέρει προτάσεις από ομάδες εκτός συνόρων, υπάρχει και τρίτος ποδοσφαιριστής σε ανάλογο στάτους και με μακράν την πιο εντυπωσιακή προσφορά: πρόκειται για τον Αντόνιο Τσόλακ για τον οποίο έχει καταθέσει πρόταση η Ρέιντζερς.

Οι φιναλίστ του περασμένου Europa League έχουν τον Κροάτη επιθετικό στην κορυφή των μεταγραφικών τους επιλογών για την γραμμή κρούσης και συγκεκριμενοποίησαν το ενδιαφέρον τους με την υποβολή πρότασης στον ΠΑΟΚ. Το ύψος αυτής δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ούτε και ακόμη η απάντηση των επιτελών του Δικέφαλου, ωστόσο είναι ευνόητο πως η προοπτική που παρουσιάζεται στον Τσόλακ είναι κάτι που δύσκολα προσπερνιέται, ειδικά μάλιστα από την στιγμή που ο Κροάτης δεν λογίζεται ως η βασική επιλογή για την επίθεση του ΠΑΟΚ.

Εν αναμονή λοιπόν των εξελίξεων και με την πρόσθεση σημείωση πως η Ρέιντζερς δεν είναι η μόνη σοβαρότατα ενδιαφερόμενη για τον Τσόλακ.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ