ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προσφέρει μέρος των εσόδων του αγώνα με τον Βόλο στην εκστρατεία για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

PAOK Action για την ενίσχυση της εκστρατείας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού
PAOK Action για την ενίσχυση της εκστρατείας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού PRINT SCREEN PAOK

Μέρος των εσόδων του ΠΑΟΚ από τον αγώνα με τον Βόλο θα δοθούν για την ενίσχυση της εκστρατείας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

Ο ΠΑΟΚ φροντίζει σε κάθε εντός έδρας αγώνα του να προσφέρει ένα μέρος των εσόδων για καλό σκοπό. Έτσι και στο παιχνίδι της Κυριακής (17/10, 16:00, Novasports Prime και LIVE στο SPORT24) με αντίπαλο τον Βόλο θα ενισχυθεί η εκστρατεία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, Άλμα Ζωής, για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση της νόσου.

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του PAOK Action δίνει σε κάθε εντός έδρας αγώνα τη δυνατότητα στους φιλάθλους του Δικεφάλου να βοηθήσουν συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη αλλά και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο της συλλογικής Κοινωνικής Ευθύνης & Αλληλεγγύης.

Στον αγώνα εναντίον του ΝΠΣ Βόλος στο γήπεδο της Τούμπας (17.10, 16:00), μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση της εκστρατείας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού Ν. Θεσσαλονίκης – Άλμα Ζωής – και συγκεκριμένα για την εκστρατεία πρόληψης και έγκαιρης διάγνωση του καρκίνου του μαστού με την ονομασία Sail for Pink.

Το 1985 ο Οκτώβριος καθιερώθηκε ως μήνας ενημέρωσης & ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, σε μία διεθνή εκστρατεία για την αφύπνιση του γυναικείου πληθυσμού και τη συγκέντρωση πόρων για έρευνα, πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της πιο συχνά εμφανιζόμενης κακοήθειας στις γυναίκες.

Θερμός Υποστηρικτής της κίνησης αυτής είναι ο χορηγός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο "Όμιλος Εταιρειών Υγείας – ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ", αναφέρει η σχετική ενημέρωση στην ιστοσελίδα του Δικεφάλου.

Μέρος των εσόδων από τον αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλος θα δοθούν για την ενίσχυση της εκστρατείας για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού

TAGS ΠΑΟΚ SUPER LEAGUE INTERWETTEN ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ