ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Προπονήθηκαν Κουλιεράκης και Αουγκούστο, εμψυχωτική ομιλία Λουτσέσκου

Ο Λουτσέσκου δίνει οδηγίες σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ
Ο Λουτσέσκου δίνει οδηγίες σε αναμέτρηση του ΠΑΟΚ ΙΝΤΙΜΕ

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη και τον Ντόουγλας Αουγκούστο να προπονούνται κανονικά. Ο Λουτσέσκου θέλησε να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα (17/10, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος συνέχισε την προετοιμασία του την Πέμπτη (13/10), ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον Σταύρο Σαράφη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλησε να ανεβάσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους εμψυχώσει ενόψει του αγώνα στο Καραϊσκάκης.άμε να παίξουμε όπως θέλει ο κόσμος μας, δεν επιτρέπονται άλλα λάθη" ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός στους παίκτες του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου είδε δύο επιστροφές. Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και ο Ντόουγκλας Αουγκούστο προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.

Την ίδια ώρα, ο Βιεϊρίνια, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία, έχει μείνει εκτός με θλάση β' βαθμού, ενώ ο Άντριγια Ζίβκοβιτς είναι τιμωρημένος για το παιχνίδι.

Τέλος, ο Μπράντον Τόμας ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Μιχαηλίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ