ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πρέσινγκ για Αμπέλ Φερέιρα, πρώτο "όχι" από Μπράγκα

Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris)
Braga's headcoach Abel Ferreira react during the Europa League round of 32 first leg soccer match against Marseille at the Velodrome stadium in Marseille, Thursday, Feb.15, 2018. (AP Photo/Claude Paris) AP

Ο 40χρονος Πορτογάλος προπονητής, Αμπέλ Φερέιρα, είναι ψηλά στη λίστα του ΠΑΟΚ για αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Πρώτο όχι από Μπράγκα στην πρόταση του Δικεφάλου.

Στην Ιβηρική στρέφεται ο ΠΑΟΚ για τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο Δικέφαλο έχουν ήδη ξεχωρίσει την περίπτωση του 40χρονου Πορτογάλου προπονητή της Μπράγκα, Αμπέλ Φερέιρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, ήδη ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση στους μινιότος το απόγευμα του Σαββάτου. Η πρόταση απορρίφθηκε, καθώς η ομάδα του πορτογαλικού Βορρά την κρίνει ως χαμηλή.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα επιμείνουν. Ο Φερέιρα ως ποδοσφαιριστής φόρεσε τις φανέλες των Πεναφιέλ, Γκιμαράες, Μπράγκα και Σπόρτινγκ. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής των λιονταριών και το 2015 μετακινήθηκε στ' αντίστοιχα της Μπράγκα.

Στις 26 Απριλίου του 2017 διαδέχθηκε τον Ζόρζε Σιμάο στην πρώτη ομάδα.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ