ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Πώς η παραμονή παικτών της παλιάς φρουράς επηρεάζει τις μεταγραφές

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια
Ο Αντρέ Βιεϊρίνια EUROKINISSI SPORTS

Πώς η παραμονή των παικτών της παλιάς φρουράς επηρεάζει τις αναζητήσεις του Ζοζέ Μπότο για την καλοκαιρινή ενίσχυση του ΠΑΟΚ. Το SPORT24 αναλύει τα δεδομένα.

Οι επιτελείς του ΠΑΟΚ κινούνται σε δυο επίπεδα για την υλοποίηση του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Από την μια οι κινήσεις ενίσχυσης, άμεσης αλλά και με προοπτική για το μέλλον, και από την άλλη οι συζητήσεις για την ανανέωση συμβολαίων που λήγουν.

Στο δεύτερο κομμάτι, το οποίο σε μεγάλο βαθμό επηρεάζει και τις μεταγραφικές αναζητήσεις, υπάρχει στάση αναμονής σε πολλές από τις περιπτώσεις που είναι ακόμη ανοικτές.

Τι ισχύει με Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Μπίσεσβαρ και Σβαμπ

Αυτή του Βιεϊρίνια θεωρείται ξεχωριστή από τις υπόλοιπες και όλες οι εκτιμήσεις συνηγορούν ότι κάποια στιγμή το θέμα θα κλείσει θετικά.

Από τις άλλες τρεις φαίνεται να υπάρχει διαφορά στις συζητήσεις και με τον Άνχελ Κρέσπο και με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος εν τω μεταξύ έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Σουρινάμ.

Σε καλό δρόμο αντίθετα έδειχναν να βρίσκονται οι συζητήσεις με τον Στέφαν Σβαμπ, που συζητά από μηδενική βάση με τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει σε τριετές συμβόλαιο με τον Ράφα Σοάρες και την καλή άποψη που υπάρχει για τον Μάριο Τσάουση η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα κλείσει με την συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του Βιεϊρίνια.

Στα στόπερ η εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο θα καθορίσει τις κινήσεις που θα γίνουν μετά την απόκτηση του Νέσμπεργκ, με τον Δικέφαλο να αναζητά ανάλογα με αυτές έναν ή δυο ακόμη κεντρικούς αμυντικούς.

Στον άξονα μοιάζει δεδομένο ότι η παραμονή ή όχι του Σβαμπ θα κρίνει αν ο Ζοζέ Μπότο χρειαστεί να αναζητήσει άλλον χαφ ή αν θα κλείσει με τον Αυστριακό το ρόστερ των κεντρικών μέσων.

Η μόνη υπόθεση που δεν επηρεάζει τις μεταγραφές είναι αυτή του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Ο ΠΑΟΚ αναζητά άλλον έναν επιτελικό μέσο και δυο ακραίους μεσοεπιθετικούς και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όποια κατάληξη και αν έχουν οι συζητήσεις με τον Σουριναμέζο.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ