ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 1-1: Ισόπαλος στο φιλικό, στη σκιά του τραυματισμού του Μπράντον

Ο Καλέντ Νάρεϊ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε
Ο Καλέντ Νάρεϊ πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε INTIME

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον Πανσερραϊκό σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τούμπας, σε ένα ματς που οι ασπρόμαυροι είδαν τον Μπράντον Τόμας να τραυματίζεται και να αποχωρεί.

Σε ένα ματς που ο ΠΑΟΚ χτυπήθηκε από την ατυχία αφού είδε τον Μπράντον Τόμας να μπαίνει αλλαγή και να τραυματίζεται (υπάρχουν φόβοι για θλάση, αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής), η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, απέναντι στον Πανσερραϊκό στό γήπεδο της Τούμπας.

Το ματς αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία για τον προπονητή του Δικεφάλου ώστε να ανάψει το πράσινο φως για το ντεμπούτο του Νορβηγού κεντρικού αμυντικού, Ιβάν Νάσμπεργκ, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν παίξει τόσο πολύ στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Το πρώτο μέρος βρήκε στο φινάλε τον Πανσερραϊκό να χαμογελάει, έχοντας πάρει το προβάδισμα από το 19ο λεπτό με τον Σαΐντ ενώ στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, με τους Ταλιχμανίδη, Νάρεϊ, Τσαούση, Τόμας και Μουργκ να είναι μεταξύ των νέων προσώπων της ομάδας του.

Ο αγώνας είχε αρκετές φάσεις, οι περισσότερες για λογαριασμό του Δικεφάλου, και λίγο πριν την εκπνοή βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Νάρεϊ να γράφει το τελικό 1-1 στο 93ο λεπτό.

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Κάργας, Νάσμπεργκ, Σοάρες, Σβαμπ, Φ. Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ρικάρντο, Κουαλιάτα, Ολιβέιρα

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κάτσικας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Παπάζογλου, Δεληγιαννίδης, Νάτσος, Σιόντης, Μασκανάκης Μούργος, Κανίς, Σαΐντ

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ