ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Μπράντον Τόμας, χτύπησε με Πανσερραϊκό

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Μπράντον Τόμας, χτύπησε με Πανσερραϊκό
EUROKINISSI

Ο Μπράντον Τόμας τραυματίστηκε και αποχώρησε από το φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να εκφράζουν φόβους πως ο Ισπανός επιθετικός υπέστη θλάση στον δικέφαλο.

Ο ΠΑΟΚ έδωσε φιλικό παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής (25/09) με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα όπου ο Ραβάν Λουτσέσκου προσέφερε την ευκαιρία στο Ιβάν Νάσμπεργκ να αγωνιστεί για πρώτη φορά με τον Δικέφαλο, ωστόσο ο παίκτης που τράβηξε πάνω του τα περισσότερα βλέμματα ήταν άλλος και όχι για καλό λόγο.

Ο λόγος για τον Μπράντον Τόμας που χτύπησε κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τα "λιοντάρια" και αποχώρησε, με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να εκφράζουν φόβους για θλάση, πιθανότατα στο δικέφαλο, και να αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποιά θα υποβληθεί.

Σε περίπτωση μάλιστα που επιβεβαιωθούν οι ανησυχίες και ο Ισπανός λείψει από τα προσεχή παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τότε θα υπάρχει πρόβλημα, μιας που μοναδικός διαθέσιμος σέντερ φορ για την ομάδα του Λουτσέσκου θα είναι ο Νέλσον Ολιβέιρα.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ