ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Η ώρα των κρίσεων του Λουτσέσκου για το ρόστερ και τη Β' ομάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Βόλο EUROKINISSI SPORTS

Με την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα ενημερώσει για τις αποφάσεις του σχετικά με τους παίκτες που θα μετακινηθούν στον ΠΑΟΚ Β'.

Ο ΠΑΟΚ αναχώρησε πριν από δύο εβδομάδες για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία, ανακοινώνοντας αποστολή 30 ποδοσφαιριστών. Και επιστρέφει σήμερα από εκεί με 31 παίκτες και τον Αμρ Ουάρντα να έχει αποχωρήσει μια εβδομάδα νωρίτερα.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ στο Άπελντορν προστέθηκε ο "κομμένος" από την ολυμπιακή ομάδα της Βραζιλίας, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού, Ντόουγκλας Αουγκούστο, και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημά του, ο Σλοβένος μέσος Γιασμίν Κούρτιτς, που χθες απέναντι στη Φέγενορντ πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Στη διάρκεια αυτών των δύο εβδομάδων και στα 4 φιλικά που έδωσε ο ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε διαθέσιμους, δίνοντας έστω και λίγα λεπτά συμμετοχής σε καθέναν από αυτούς. Πλέον, ο Ρουμάνος τεχνικός που περιμένει να ξεκινήσουν οι προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη, μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους παίκτες του και τον... Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, θα ενημερώσει για τις αποφάσεις του σχετικά με το ρόστερ, που λογικά θα μειωθεί.

Επιστρέφει ο Μπίσεσβαρ, αυξάνεται το ρόστερ

Με τον Σουριναμέζο μέσο να ενσωματώνεται στην προετοιμασία του, ο ΠΑΟΚ θα μετρά εκτός από τους 4 τερματοφύλακες, 29 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ενεργοί θα είναι οι 25, με τους Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, Σβέριρ Ίνγκι Ίνγκασον και Αουγκούστο τραυματίες και τον Ουάρντα να αντιμετωπίζει το προσωπικό πρόβλημα που τον ανάγκασε να εγκαταλείψει στα μισά το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να έχει ένα ρόστερ 26-27 ποδοσφαιριστών μαζί με τους γκολκίπερ και θα πρέπει να ενημερώσει γι' αυτούς που θα μετακινηθούν στον ΠΑΟΚ Β', ο οποίος θα ξεκινήσει την Τετάρτη τη δική του προετοιμασία.

Μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο Δικέφαλος

Ο Λουτσέσκου αναμένεται να ανακοινώσει τις αποφάσεις του σχετικά με το ρόστερ με το οποίο θα δουλέψει από εδώ και πέρα, καθώς η ομάδα του θα πρέπει να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς ενόψει και της ευρωπαϊκής της πρεμιέρας.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που περιμένουν να μάθουν τις…κρίσεις του προπονητή τους, κυρίως οι νεαροί σε ηλικία: Άντριαν Περέιρα (από την στιγμή που ο Δικέφαλος αναζητά αριστερό μπακ), Νίκα Νινούα, Γιάννης Κωνσταντέλιας, Γιώργος Βρακάς, ο Λάζαρος Λάμπρου, ο Λευτέρης Λύρατζης και άλλοι.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ