ΠΑΟΚ

Sky Sports Αραβίας: "Ο Τζιοβίνκο στην πόρτα της εξόδου απ' την Αλ Χιλάλ"

Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο
Ο Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο AP PHOTO/KEVIN HAGEN

Άμεσες εξελίξεις αναμένονται στο θέμα της αποδέσμευσης του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο από την Αλ Χιλάλ, με τον ΠΑΟΚ σε μια τέτοια περίπτωση να έχει, λόγω Ραζβάν Λουτσέσκου, το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Στη Σαουδική Αραβία θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Τζιονβίκο από την Αλ Χιλάλ. Μάλιστα, όπως μεταδίδει το αραβικό Sky Sports υπάρχει και καθυστέρηση στις εξελίξεις που δείχνουν να έχουν οριστικοποιηθεί.

Η αιτία που καθυστερεί η απόκτηση ενός ξένου ποδοσφαιριστή από την Αλ Χιλάλ έχει να κάνει με την καθυστέρηση στην παραχώρηση ή την αποδέσμευση ενός από τους ξένους ποδοσφαιριστές που ήδη βρίσκονται στο ρόστερ της. Ο Σεμπάστιαν Τζιονβίκο θεωρείται ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την Αλ Χιλάλ.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα

ΠΑΟΚ παρακολουθεί τις εξελίξεις έχοντας πολύ καλή επικοινωνία και επαφή με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, με τον οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, σε περίπτωση που ο Τζιονβίκο αποδεσμευτεί οριστικά από το συμβόλαιο του με την Αλ Χιλάλ ο ΠΑΟΚ θα έχει προβάδισμα για την απόκτηση του έναντι των ομαδών από την Ιταλία που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον συμπατριώτη τους".

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ