ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι τελικές δοκιμές του Γκαρσία

Ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Πάμπλο Γκαρσία δίνει οδηγίες στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών ο Πάμπλο Γκαρσία μπορεί να οριστικοποιήσει τα πλάνα του ενόψει του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ πήρε από νωρίς σήμερα το δρόμο της επιστροφής στην Θεσσαλονίκη και μάλιστα δείχνει να αδημονεί να ενταχθεί και πάλι στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ.

Ο Τσέχος μαζί με τον Ίνγκι Ίνγκασον είναι αυτοί που θα επιστρέψουν τελευταίοι από τους διεθνείς και με αυτούς στην ομάδα του ο Πάμπλο Γκαρσία θα μπορεί να κάνει και τις οριστικές δοκιμές του για το ντέρμπι της Κυριακής (4/1, 15:00, Novasports 1HD, SPORT 24) με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με τους Βιεϊρίνια και Καγκάβα διαθέσιμους τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής του Δικεφάλου έχει δώσει το βάρος στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους πράσινους, με τον ΠΑΟΚ να θέλει να δώσει συνέχεια στο καλό του ξεκίνημα στα πλέι οφ. Μια ακόμη νίκη θα του δώσει και την απαραίτητη ώθηση στη ψυχολογία ενόψει και του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά στην τακτική έχει να κάνει με την μεσαία γραμμή και το σχήμα που θα επιλέξει ο Γκαρσία. Αν δηλαδή επιμείνει στο σχήμα με τους τρεις κεντρικούς χαφ σε διάταξη 4-3-3, που λειτούργησε σχεδόν ιδανικά στην πρεμιέρα των playoffs με την ΑΕΚ ή αν θα επιστρέψει στο 4-2-3-1 με έναν επιτελικό μπροστά από τους δύο κεντρικούς χαφ.

Το πιθανότερο είναι να διατηρηθεί η επιλογή των 3 κεντρικών μέσων – Ντόουγκλας Αουγκούστο, Στέφαν Σβαμπ και Ομάρ Ελ Καντουρί αγωνίστηκαν μαζί στη νίκη επί της ΑΕΚ- όχι μόνο στη Λεωφόρο αλλά και στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Δικεφάλου σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Σε αυτή την περίπτωση ο Γκαρσία θα πρέπει να βρει ξανά ρόλο στον Άμρ Ουάρντα χρησιμοποιώντας τον Αιγύπτιο περισσότερο ως ακραίο παρά ως επιτελικό χαφ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ