ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι προϋποθέσεις για να αποκτήσει ο Δικέφαλος τον Βιτάο και ο ρόλος του Μπότο

Ο Βιτάο με τη φανέλα της Σαχτάρ
Ο Βιτάο με τη φανέλα της Σαχτάρ 2020 ANTONIO CALANNI / AP PHOTO

Τα δεδομένα που επικρατούν στον ΠΑΟΚ μετά το παράθυρο που άνοιξε η UEFA για την ενίσχυση των ομάδων που αγωνίζονται στις διοργανώσεις της με παίκτες από Ρωσία και Ουκρανία. Η περίπτωση Βιτάο, η φιλοσοφία του Λουτσέσκου και ο ρόλος του Μπότο.

Το γεγονός ότι η UEFA επιτρέπει στις ομάδες που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της να προσθέσουν στις λίστες τους μέχρι και δύο ποδοσφαιριστές από τη Ρωσία ή την Ουκρανία, δημιουργεί συζητήσεις και ως ένα βαθμό προσδοκίες στον ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο ο Δικέφαλος να αναζητήσει ποδοσφαιριστές μόνο και μόνο για να τους χρησιμοποιήσει στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ και σε περίπτωση πρόκρισης στις επόμενες φάσεις του Conference League, δεν ταιριάζει μάλλον με τα δείγματα γραφής που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο προπονητής του Δικεφάλου με ελάχιστες εξαιρέσεις προτιμά να στηρίζεται στους παίκτες που έχουν ήδη κατανοήσει τη φιλοσοφία του και με τους οποίους δουλεύει καιρό.

Όπως και να έχει, όμως η περίπτωση του Βιτάο, την οποία εξετάζουν σοβαρά οι άνθρωποι του Δικεφάλου, δεν εμπίπτει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να αποκτηθούν για να ενισχύσουν την ομάδα τους μόνο μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ ασχολείται με τον 22χρονο Βραζιλιάνο στόπερ με την προοπτική να τον έχει στην Τούμπα και μετά το φετινό καλοκαίρι. Η λογική των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι αν καταφέρουν να συμφωνήσουν με την πλευρά του παίκτη, να τον αποκτήσουν αρχικά μέχρι το τέλος της περιόδου και στην συνέχεια να μονιμοποιήσουν την παραμονή του στην Τούμπα φτάνοντας σε κάποιου είδους συμφωνία με την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αυτές τις δυο προϋποθέσεις προσπαθεί να εκπληρώσει ο Ζοζέ Μπότο που έχει αναλάβει την υπόθεση του Βραζιλιάνου. Αν τα καταφέρει θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Όπως όλα πάντως δείχνουν εκτός του Βιτάο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη περίπτωση που να απασχολεί τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ