ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό του Champions League

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Στις 10 Αυγούστου θα μάθει ο ΠΑΟΚ τον αντίπαλο του στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, τον οποίο θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι στις 25 ή 26 Αυγούστου.

Δεν είναι ακόμη απόλυτα ξεκάθαρο αν ο ΠΑΟΚ μπει ως ισχυρός ή ανίσχυρος στην κλήρωση για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και αυτό θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει στο τουρκικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου η Μπασακσεχίρ είναι πρωταθλήτρια, η Τραμπζονσπόρ είναι δεύτερη αλλά για την ώρα τιμωρημένη και εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και η Σίβασπορ με την Μπεσίκτας παλεύουν για την τρίτη θέση και το εισιτήριο της ομάδας από την Τραπεζούντα αν αυτή δεν δικαιωθεί στο CAS.

Η τρίτη θέση θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική με τον ΠΑΟΚ να προτιμά να την πάρει η Σίβασπορ, που είναι στους 60 βαθμούς και φιλοξενείται από την Γκεζτεπέ την ώρα που η Μπεσίκτας (59 βαθμοί) θα αντιμετωπίσει την Γκεντσλερμπιρλιγκί.

Αν η Σίβασπορ εξασφαλίσει το εισιτήριο στα προκριματικά του Champions League ο ΠΑΟΚ θα είναι στους ισχυρούς και οι πιθανοί του αντίπαλοι θα είναι εκτός από τους Τούρκους η Άλκμααρ από την Ολλανδία και η δεύτερη στο πρωτάθλημα της Κροατίας όπου τη δεύτερη θέση διεκδικούν τρεις ομάδες η Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ με την Όσιγιεκ που έχουν 62 βαθμούς και συγκρούονται μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική και η Ριέκα που ακολουθεί με 61.

Σε περίπτωση που η Μπεσίκτας μπει στα προκριματικά της διοργάνωσης, θα είναι στους ισχυρούς του δεύτερου προκριματικού και ταυτόχρονα πιθανή αντίπαλος του ΠΑΟΚ, μαζί με την Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία και την Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - Άρης 0-0: Κακή εμφάνιση o Δικέφαλος, αλλά σφράγισε θέση για το Champions League
ΠΑΟΚ: Πρόστιμο για την απόδοση της ομάδας όλη τη σεζόν
Φερέιρα: "Χρειαζόμαστε λίγες αλλά ποιοτικές αλλαγές"
ΠΑΟΚ: Τα "άκουσαν" στο λεωφορείο της αποστολής οι παίκτες του δικέφαλου
Κρέσπο: "Θα επιστρέψουμε…"
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ