ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις και η υπόσχεση του Μπότο

Ο Λουτσέσκου και ο Μπότο συζητούν στην Τούμπα
Ο Λουτσέσκου και ο Μπότο συζητούν στην Τούμπα EUROKINISSI SPORTS

Οι κινήσεις ενίσχυσης που ολοκληρώθηκαν, οι παίκτες που έχουν ήδη συμφωνήσει και όσες μεταγραφές απομένουν για να ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί την Δευτέρα (27/6) πρωί για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και θα δώσει και τα πρώτα του φιλικά.

Στην αποστολή του Δικεφάλου θα συμμετέχουν πέντε νέα πρόσωπα: Οι Νίκο Κουαλιάτα, Ράφα Σοάρες, Γιάννης Κάργας, Τιάγκο Ντάντας και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι, ο οποίος λογικά θα ανακοινωθεί την Δευτέρα (27/6)

Στην προετοιμασία στην Ολλανδία θα συμμετέχει και ο Αντρέ Ρικάρντο, τον οποίο ο ΠΑΟΚ έχει ήδη συμφωνήσει. Ο νεαρός θα αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Φαμαλικάο, την οποία αποχαιρέτησε με ανάρτηση του στο Instagram.

Ορόσημο για τα μεταγραφικά η αναχώρηση για την Ολλανδία

Η αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία αποτελεί ορόσημο και για τα μεταγραφικά καθώς Ζοζέ Μπότο είχε τονίσει ότι θα προσπαθήσει να έχει ολοκληρώσει τις περισσότερες από τις κινήσεις ενίσχυσης του Δικεφάλου.

Ο αθλητικός διευθυντής είχε κάνει λόγο ακόμη για το 90% των μεταγραφών και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και μακριά από αυτό το ποσοστό αν υπολογίζει κανείς ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τον Ιβάν Νέσμπεργκ και είναι κοντά και στην μεταγραφή του Νάρεϊ και τα έχει βρει σε όλα με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό.

Το θέμα με τον Νορβηγό στόπερ είναι ότι το συμβόλαιο του με την Βαλερένγκα ολοκληρώνεται στις 31 Ιούλιου, ενώ οι διαπραγματεύσεις με την Φορτούνα Ντίσελντορφ συνεχίζονται.

Τι απομένει για να ολοκληρωθεί το ρόστερ, αν δεν προκύψουν αποχωρήσεις και ανάγκη αντικατάστασης ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ; Ένας ακόμη στόπερ και ένας επιπλέον ακραίος επιθετικός. Θέσεις που θα μπορούσαν και αυτές να κλείσουν αν η Χέρακλες δεν επέμενε στις αρχικές της απαιτήσεις του ενός εκατομμυρίου για τον Μάρκο Ρέντε και αν ο ΠΑΟΚ δεν έκανε πίσω στην περίπτωση του Τάσου Δώνη.

Όπως και να έχει ο Ζοζέ Μπότο τήρησε σε μεγάλο βαθμό την υπόσχεση του για τις μεταγραφές και ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα δουλέψει με τους παίκτες του για να δημιουργήσει τον ΠΑΟΚ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ