ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Επενδύει σε Ρικάρντο

ΠΑΟΚ: Επενδύει σε Ρικάρντο

Ο 21χρονος Πορτογάλος χαφ, Αντρέ Ρικάρντο, θα αποκτηθεί από την ΠΑΟΚ ως επένδυση για το μέλλον με το Δικέφαλο να τον εντάσσει ως ελεύθερο στο ρόστερ του και καταβάλλοντας τροφεία στη Φαμαλικάο.

Σε μία κίνηση για το μέλλον προχωρά ο ΠΑΟΚ. Ο Αντρέ Ρικάρντο θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στη Θεσσαλονίκη και θα συμμετέχει στην προετοιμασία που θα ξεκινήσει ο Δικέφαλος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα είναι και αυτή που θα καθορίσει πως θα εξελιχθεί η παρουσία του νεαρού Πορτογάλου στο Δικέφαλο. Ο Ζοζέ Μπότο πιστεύει πολύ στις δυνατότητες του 21χρονου χαφ που αποκτάται ως ελεύθερος από την Φαμαλικάο. Για αυτό και ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να πληρώσει τα τροφεία του στην πορτογαλική ομάδα, που σύμφωνα με όσα γράφονται στην Πορτογαλία φτάνουν στις 300 χιλιάδες ευρώ.

Ο Ρικάρντο έκανε μόνο 4 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Φαμαλικάο, γεγονός που από την πλευρά του παίκτη αποδίδεται στην άρνηση του να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Όπως και να έχει έρχεται στην Ελλάδα ως μια επένδυση που θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ για το μέλλον χωρίς να μπορεί κανείς να προδικάσει αν τελικά μετά την προετοιμασία θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέκσου ή αν θα ενισχύσει τον ΠΑΟΚ Β΄. Αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Ρουμάνος τεχνικός.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ