ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι δοκιμές του Γκαρσία ενόψει ΑΕΚ

Οι Τζόλης-Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία
Οι Τζόλης-Ουάρντα από το ματς του ΠΑΟΚ με τη Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία αντιμετωπίζει δύο διλήμματα ενόψει του ημιτελικού της Μεγάλης Πέμπτης (29/4) με την ΑΕΚ. Το πρώτο έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Ελ Καντουρί και το δεύτερο με την τριάδα της άμυνας.

Οι δοκιμές του Πάμπλο Γκαρσία στην προπόνηση της Μεγάλης Τρίτης (27/4) έδειξαν και το ποιες είναι οι θέσεις στις οποίες ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έχει ακόμη 100% ξεκάθαρη άποψη για τους ποιους ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιήσει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει στον ημιτελικό της Μεγάλης Πέμπτης (29/4, 19:00, COSMOTE) με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Εκεί που δείχνει να το ψάχνει περισσότερο είναι η θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού και ο αντικαταστάτης του τραυματία Ομάρ Ελ Καντουρί. Εκεί ο Ουρουγουανός δοκίμασε τόσο τον Χρήστο Τζόλη όσο και τον Αμρ Ουάρντα δείχνοντας ότι ένας από τους δύο θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τελικά τον Μαροκινό.

Ο Γκαρσία δοκίμασε αρκετά πράγματα και στην τριάδα των στόπερ. Δοκίμασε σχήμα με το Βιεϊρίνια και δύο καθαρόαιμους κεντρικούς αμυντικούς, αλλά και χωρίς τον αρχηγό του με Ίνγκασον, Βαρέλα και Μιχαηλίδη. Μια δοκιμή που μπορεί να σημαίνει ότι ο προπονητής του Δικεφάλου σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Πορτογάλο ως φουλ μπακ, εκτός και αν είναι plan B διαχείρισης σε περίπτωση που οι συνθήκες απαιτήσουν να παίξει με τρεις καθαρούς στόπερ.

Άλλωστε και ο ίδιος ο Ουρουγουανός παραδέχθηκε ότι θα ήθελε, αν τον βοηθούσε η εξέλιξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να ξεκουράσει τόσο τον Βιεϊρίνια όσο και τον Ράχμαν Μπάμπα αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Όπως και να έχει τα διλήμματα στα οποία θα πρέπει να πάρει αποφάσεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ είναι δύο. Το πρώτο έχει να κάνει με το αριστερό μεσοεπιθετικό στο 3-4-2-1 και το δεύτερο την τριάδα των κεντρικών αμυντικών. Και κυρίως ποιος θα είναι αυτός που θα παίξει αριστερά στην θέση που κάλυπτε μέχρι τώρα ο Άνχελ Κρέσπο.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ