ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι ανταγωνιστές της Ρέιντζερς για τον Τσόλακ

Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Μαΐου 2022
Ο Αντόνιο Τσόλακ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα | 8 Μαΐου 2022 INTIME

Μάλμε, Κοπεγχάγη, Μαγιόρκα και... Παναθηναϊκός είναι οι μνηστήρες για τον Κροάτη επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι Σκωτσέζοι.

Σύμφωνα με την σκωτσέζικη έκδοση της "Sun", η Ρέιντζερς έχει ανταγωνιστές στη διεκδίκηση του Αντόνιο Τσόλακ.

Οι Σκωτσέζοι γράφουν πως για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ ενδιαφέρονται εκτός από την ομάδα της Γλασκώβης, η Μάλμε στην οποία ο Τσόλακ αγωνίστηκε ως δανεικός, η Κοπεγχάγη, η Μαγιόρκα αλλά και ο Παναθηναϊκός.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι όμως δεδομένο ότι η Ρέιντζερς είναι το φαβορί για την απόκτηση του Τσόλακ, καθώς αποτελούν και τον προορισμό που προτιμά ο επιθετικός του ΠΑΟΚ.

Η Ρέιντζερς έχει κάνει πρόταση 2 εκατομμυρίων λιρών (2,3 εκατομμύρια ευρώ) συν μπόνους, σε μια προσπάθεια να αποσπάσει τον Τσόλακ από την προετοιμασία της ομάδας του στην Ολλανδία.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απέρριψαν την πρόταση και παραμένουν αμετακίνητοι στις απαιτήσεις τους για τα χρήματα που έδωσαν στη Ριέκα για να τον αποκτήσουν. (σ.σ,: 3 εκατομμύρια ευρώ).

Ο ηγέτης της Ρέιντζερς Τζιοβάνι Φαν Μπρόκχορστ αισιοδοξεί ότι ο Τσόλακ θα βρίσκεται στο προπονητικό καμπ της ομάδας του στο Αλγκάβρε της Πορτογαλίας που θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα" αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ