ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Τσόλακ θέλει Ρέιντζερς, γράφουν στη Σκωτία

Ο Τσόλακ στο παιχνίδι Βόλος - ΠΑΟΚ | 23 Ιανουαρίου 2022
Ο Τσόλακ στο παιχνίδι Βόλος - ΠΑΟΚ | 23 Ιανουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Στη Σκωτία τονίζουν ότι ο Αντόνιο Τσόλακ επιθυμεί να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του στη Ρέιντζερς, την ώρα που ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση.

Ο Αντόνιο Τσόλακ, μαζί με τον Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ, βρίσκονται στη λίστα της Ρέιντζερς που αναζητά ενίσχυση στην γραμμή κρούσης.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα στην Σκωτία, ο Κροάτης επιθετικός βλέπει θετικά την πιθανότητα να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα από τη Γλασκόβη, που του προσφέρει και το ενδεχόμενο συμμετοχής στο επόμενο Champions League.

Ο ΠΑΟΚ από τη δική του πλευρά συνεχίζει να κρατά σκληρή στάση και έχει διαμηνύσει τόσο στον παίκτη όσο και σε αυτούς που μεσολαβούν για τη Ρέιντζερς ότι δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις του. Οι Σκωτσέζοι τις οριοθετούν κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που είχε βγάλει από τα ταμεία του ο Δικέφαλος για να αποκτήσει τον Τσόλακ από τη Ριέκα.

Η αλήθεια δεν απέχει και πολύ από όσα γράφονται στη Σκωτία. Τουλάχιστον σε επίπεδο προθέσεων από την πλευρά του ποδοσφαιριστή που βλέπει όντως πολύ θετικά την προοπτική της Ρέιντζερς.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ περιμένει να ικανοποιηθεί οικονομικά από την ενδεχόμενη παραχώρηση του Κροάτη και ήδη ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση για την δική του γραμμή κρούσης σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Γιατί είναι δεδομένο ότι εφόσον αποχωρήσει ο Αντόνιο Τσόλακ ο ΠΑΟΚ θα φροντίσει να καλύψει το κενό του με έναν επιθετικό εγνωσμένης αξίας.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΩΤΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ