ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Οι 21 "εκλεκτοί" του Λουτσέσκου για το ιστορικό ματς με την Κλαμπ Μπριζ

ΠΑΟΚ: Οι 21 "εκλεκτοί" του Λουτσέσκου για το ιστορικό ματς με την Κλαμπ Μπριζ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει στην Τούμπα την πρώτη πρόκριση της ιστορίας του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει να ανατρέψει κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, το εις βάρος του 1-0 από τον πρώτο αγώνα στο Βέλγιο.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον ιστορικό αγώνα με τον φλαμανδικό σύλλογο ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ανακοινώνει κατόπιν την 21μελη αποστολή που θα προσπαθήσει να γράψει ιστορία. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει νέα προβλήματα και ανακοίνωσε σχεδόν πλήρη αποστολή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις. Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Βιεϊρίνια, Όττο , Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας .

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ