ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου καίγεται για φορ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Βόλο
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Βόλο EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να εντείνει τις προσπάθειες του για μεταγραφές ειδάλλως θα ξεκινήσει προετοιμασία χωρίς επιθετικό κρούσης και με προβλήματα και σε άλλες θέσεις.

Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε λόγο να καμαρώνει για το γεγονός ότι δέκα δικά του παιδιά συμμετέχουν στην Εθνική μας ομάδα των Νέων που θα προετοιμαστεί για τα τελικά του EURO U19 που θα γίνει στη Μάλτα.

Το γεγονός όμως ότι ανάμεσα σε αυτούς τους δέκα νεαρούς βρίσκεται και ο Στέφανος Τζίμας, ο μοναδικός του σέντερ φορ με δεδομένη θέση στο ρόστερ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, αναγκάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να επισπεύσουν τις διαδικασίες για την απόκτηση επιθετικού κρούσης.

Οι υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας Νέων θα ξεκινήσουν στη Μάλτα στις 3 του επόμενου μήνα. Την ίδια ημέρα η αποστολή του ΠΑΟΚ θα αναχωρεί για την Ολλανδία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Αν δεν βρίσκεται στο αεροπλάνο για το Ντίσελντορφ ούτε ο Μπράντον Τόμας, του οποίου το συμβόλαιο παραμένει σε εκκρεμότητα, ή κάποιος φορ που θα αποκτηθεί με μεταγραφή τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Και αυτό διότι θα πρέπει να προετοιμάσει την ομάδα του με επιθετικούς από τον ΠΑΟΚ Β' στους οποίους δεν πρόκειται να υπολογίζει στη διάρκεια της σεζόν.

Και δεν είναι μόνο το θέμα του επιθετικού. Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει προετοιμασία χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα καθώς ο Ντομινίκ Κοτάρσκι έχει υποχρεώσεις με την Εθνική U21 της Κροατίας που θα διαρκέσουν τουλάχιστον μέχρι και τις 27 Ιουνίου.

Ο Κοτάρσκι θα λείψει από τις πρώτες προπονήσεις που θα γίνει επί ελληνικού εδάφους και αν μάλιστα η Κροατία προχωρήσει πέρα από την φάση των ομίλων στο αντίστοιχο EURO τότε είναι πιθανό να χάσει και ένα διάστημα από την καλοκαιρινή προετοιμασία στην Ολλανδία.

Καταλαβαίνει εύκολα κανείς το πρόβλημα που δημιουργείται για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που θέλει να έχει όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του στο χτίσιμο της ομάδας του που θα γίνει στο Φένλο.

Για την ώρα πάντως δεν έχει προκύψει κάποια μεταγραφή από τις τουλάχιστον τρεις που θα θέλει να έχουν ολοκληρωθεί πριν το τέλος του Ιουνίου (επιθετικός, χαφ και ένας μεσοεπιθετικός).

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ