ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Λουτσέσκου δεν πειράζει τίποτα

Ο Τσούμπα Άκπομ κρατά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ
Ο Τσούμπα Άκπομ κρατά τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ INTIME

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τρεις σερί νίκες, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24) και θα πορευτεί με την ίδια φιλοσοφία.

Ο ΠΑΟΚ έχει βρει βηματισμό στα τρία τελευταία παιχνίδια του και με το ίδιο τέμπο θέλει να συνεχίσει απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης (19:30, Novasports Prime, LIVE από το SPORT24).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει λόγο να κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του, παρά το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια επέστρεψε μετά από καιρό στη δράση και οι επιλογές αυξάνονται. Ο αρχηγός του Δικεφάλου δύσκολα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και έτσι η μια θέση που "παίζεται" αφορά το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πασχαλάκης, με τους Λύρατζη και Σίντκλεϊ στα δυο άκρα της άμυνας, αλλά την ίδια ώρα αναζητείται ο παρτενέρ του Μιχάι.

Στη μεσαία γραμμή οι βοήθειες που δίνει με την ενέργεια και τα κλεψίματα του ο Χάρης Τσιγγάρας έχουν απελευθερώσει τον Γιασμίν Κούρτιτς και έτσι οι δυο του θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο θα παραμείνει ως ο προωθημένος μέσος, σε μορφή 10αριού, πίσω από τον Τσούμπα Άκπομ που θα παίξει εκ νέου στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας κερδίσει τη μάχη από τον Σβιντέρσκι.

Με τον Μπίσεσβαρ να παραμένει σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης και να υπολογίζεται για τα τελευταία 30 λεπτά της αναμέτρησης, στο αρχικό σχήμα θα ξεκινήσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι ο Τόμας Μουργκ, με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς να καλύπτει φυσικά το άλλο άκρο της επίθεσης του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ