ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Ο Ίνγκασον ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, δεύτερο 90λεπτο με την Β' ομάδα

Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β'
Ο Ίνγκι Ίνγκασον στην αναμέτρηση του Ηρακλής - ΠΑΟΚ Β' EUROKINISSI

Ο Ίνγκι Ίνγκασον έπαιξε σε ολόκληρο τον αγώνα του ΠΑΟΚ Β' απέναντι στον Ηρακλή (0-0) στο Καυτανζόγλειο και συνεχίζει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνεχίζει να "γράφει" αγωνιστικά λεπτά με τον ΠΑΟΚ Β΄. Ο Πάμπλο Γκαρσία τον χρησιμοποίησε σε ολόκληρο 90λεπτο για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και φαίνεται ο έμπειρος στόπερ ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Ισλανδός μετά τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό, στον οποίο μάλιστα σκόραρε και το γκολ της ισοφάρισης για το ΠΑΟΚ, έπαιξε και σήμερα σε όλο τον αγώνα με τον Ηρακλή (0-0) στο Καυτανζόγλειο.

Το θέμα για τον 28χρονο αμυντικό πότε θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της πρώτης ομάδας. Ο Ίνγκασον και τις προηγούμενες ημέρες είχε συζήτηση με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος είναι και αυτός που θα αποφασίσει για το πότε θα ξεκινήσει να δίνει χρόνο συμμετοχής στον ποδοσφαιριστή του.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει μεσοβδόμαδα παιχνίδια μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη και να ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο, λογικά ο Ισλανδός θα μπει σε κάποια από τις αποστολές των αγώνων της πρώτης ομάδας και σταδιακά θα αρχίσει να παίρνει και χρόνο συμμετοχής.

TAGS ΠΑΟΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ