SUPER LEAGUE 2

Super League 2 - Πρώτος όμιλος: Νίκησε ο Ολυμπιακός Β', έμεινε στο μηδέν ο ΠΑΟΚ Β' με τον Ηρακλή

Ο Ιωάννης Κωστή πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ
Ο Ιωάννης Κωστή πανηγυρίζει το γκολ που σημείωσε κόντρα στην ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός Β' πήρε το τρίποντο κόντρα στην ΑΕΛ για την τρίτη αγωνιστική της Super League 2 με 1-0, χάρη στο γκολ του Ιωάννη Κωστή στο 79ο λεπτό. Ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0) το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ Β' και τον Ηρακλή.

Το πρώτο μέρος της Super League 2 ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό Β' να είναι ο μεγάλος κερδισμένος της αγωνιστικής, καθώς επικράτησε της ΑΕΛ με 1-0.

Το χρυσό γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχε ο Ιωάννης Κωστή στο 79ο λεπτό, με την ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα να διατηρεί το απόλυτο και να είναι προσωρινά μόνη πρώτη στη βαθμολογία του δευτέρου ομίλου με δύο παιχνίδια, καθώς είχε αναβληθεί το παιχνίδι με τα Τρίκαλα.

Ο ΠΑΟΚ Β' έμεινε στο μηδέν στο ντέρμπι της αγωνιστικής με τον Ηρακλή. Η ομάδα του Πάμπλο Γκάρσια έμεινε μακριά από το τρίποντο για ένα ακόμα παιχνίδι, έχοντας δύο βαθμούς, με τον Γηραίο να πετυχαίνει την τρίτη του ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Στο άλλο παιχνίδι το οποίο διεξαγόταν την ίδια ώρα, Πανσερραϊκός και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Η ομάδα του Τίμου Καβάκα πήρε το προβάδισμα στο σκορ με τον Ρεσκίν στο 37ο λεπτό, με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν το γκολ της ισοφάρισης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κανίς στο 84ο λεπτό.

Η ομάδα του Ζεράρ Ζαραγόζα έχει τρεις βαθμούς σε ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ μόνο ισοπαλίες έχουν και τα Τρίκαλα σε δύο παιχνίδια.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της τρίτης αγωνιστικής της Super League 2

Η βαθμολογία στους δύο ομίλους

ΑΕΚ - Ολυμπιακός Με Live Ηχητική Περιγραφή

ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή, ηχητικη περιγραφή στο MatchCenter του SPORT24 από τους Παντελή Διαμαντόπουλο και Βαγγέλη Αρναούτογλου! Το SPORT24 θα είναι παρών στην σημαντική αναμέτρηση του ΑΕΚ-Ολυμπιακού για την Super League Interwetten με live ήχο και περιγραφή από το OAKA! ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε ζωντανή μετάδοση στο www.sport24.gr

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ