ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Νέα ανατροπή δεδομένων για Λουτσέσκου στα στόπερ μετά τον τραυματισμό του Νάσμπεργκ

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο ΠΑΟΚ - Λέφσκι Σόφιας EUROKINISSI

Η μεταγραφή του Ενέα Μιχάι στη Φαμαλικάο και ο τραυματισμός του Ιβάν Νάσμπεργκ περιορίζουν σημαντικά τις επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός του Ιβάν Νάσμπεργκ που θα μείνει για έναν μήνα εκτός προπονήσεων ανατρέπει για μια ακόμη φορά τα δεδομένα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Ο Νορβηγός στόπερ θα χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της Super League με Παναιτωλικό και Ατρόμητο στην Τούμπα και Άρη στο Κλ. Βικελίδης και θα είναι οριακά έτοιμος την 4η αγωνιστική, όταν ο Δικέφαλος θα αντιμετωπίζει τη Λαμία στην έδρα του.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει συμφωνήσει με τη Φαμαλικάο για τη μετακίνηση του Ενέα Μιχάι στην πορτογαλική ομάδα καταλαβαίνει εύκολα κανείς ότι οι λύσεις για τον Ραζβάν Λουτσέσκου περιορίζονται σημαντικά για τα πρώτα παιχνίδια των εγχώριων διοργανώσεων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που δούλευε το τελευταίο διάστημα με δίδυμο Ίνγκασον- Νάσμπεργκ στα στόπερ θα βάλει και πάλι στα βασικά του πλάνα τον Γιάννη Κάργα, που ήταν βασικός στα δυο παιχνίδια με τη Λέφσκι Σόφιας και θα έχει ως εναλλακτική λύση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη το νεαρό που προωθήθηκε από τον ΠΑΟΚ Β’.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που είχε ζητήσει επιπλέον ενίσχυση στο κέντρο της άμυνάς του θα πρέπει να περιμένει στις αρχές του επόμενου μήνα την επιστροφή του Νάσμπεργκ και αργότερα και αυτή του Γιάννη Μιχαηλίδη που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ