ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Ολιβέιρα, μαζεύονται προβλήματα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα
Ο Νέλσον Ολιβέιρα INTIME SPORTS

Ο Νέλσον Ολιβέιρα προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου με Λεβαδειακό. Ίωση ο Ζίβκοβιτς, προληπτικά εκτός Αουγκούστο.

Σκωτσέζικο ντους ήταν η προπόνηση της Παρασκευής για τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε από τη μια τον Νέλσον Ολιβέιρα να μπαίνει στο πρόγραμμα των υπολοίπων και να δείχνει πως είναι διαθέσιμος – για την αποστολή έστω- στον αγώνα με το Λεβαδειακό.

Από την άλλη όμως δεν είχε στη διάθεση του τον Άντριγια Ζίβκοβιτς που προσβλήθηκε από ίωση και τον Αουγκούστο που αισθάνθηκε ενοχλήσεις και έμεινε προληπτικά εκτός προγράμματος. Ο Κουλιεράκης έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, μικρές ενοχλήσεις έχει και ο Νέσμπεργκ, ενώ ο Μιχαηλίδης μπήκε και πάλι σε ένα μέρος του προγράμματος.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως για μια ακόμη φορά ο Λουτσέσκου θα πρέπει να ανακατέψει την τράπουλα για να βρει λύσεις σε ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ.

"Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι στη Λιβαδειά φτάνει στο τέλος της κι ο μοναδικός στόχος του Δικεφάλου είναι η επιστροφή στις νίκες και το τρίποντο κόντρα στους Βοιωτούς.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (07.10) ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης. Οι παίκτες μετα την προθέρμανση και κάποιες παρτίδες rondo, χωρίστηκαν σε γκρουπ κι εκτέλεσαν ασκήσεις με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, δουλεύοντας σε άμυνα κι επίθεση. Στο τελευταίο κομμάτι πραγματοποιήθηκε οικογενειακό δίτερμα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ταλαιπωρείται από ίωση και έμεινε κλινήρης. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης δούλεψε έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκανε μέρος της προπόνησης και συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα. Η κατάσταση του Βραζιλιάνου θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο.

Το Σάββατο (08.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για Λιβαδειά", αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ