ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη ο Ντεσπόντοφ, δηλώνεται στην ευρωπαϊκή λίστα

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στην αναμέτρηση της Λουντογκόρετς απέναντι στην Μίντιλαντ
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στην αναμέτρηση της Λουντογκόρετς απέναντι στην Μίντιλαντ 2021 AP PHOTO/ANTON UZUNOV

Το μεσημέρι της Κυριακής (3/9) αναμένεται η άφιξη του Κίριλ Ντεσπόντοφ στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, ενώ θα δηλωθεί κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ θα φτάσει στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Κυριακής (3/9) για να περάσει ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ.

Ο αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας αναμένεται να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης που κινήθηκε μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα κατάφερε να συμφωνήσει με την Λουντογκόρετς και να ντύσει στα ασπρόμαυρα τον 26χρονο μεσοεπιθετικό.

Ο Ντεσπόντοφ θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Δικεφάλου, η οποία αναμένεται να κατατεθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (4/9) και θα τεθεί στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ντεσπόντοφ είναι ηγέτης και στην Λουντογκόρετς και στην Εθνική του ομάδα, με υψηλές παραστάσεις και έντονη προσωπικότητα, που δεν φοβάται να βγει μπροστά στα δύσκολα για την ομάδα του.

Έχοντας εμπειρία σε όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αναδείχθηκε 3 φορές "ποδοσφαιριστής της χρονιάς" στην Βουλγαρία έχοντας κατακτήσει με την Λουντογκόρετς όλα τα εγχώρια τρόπαια.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ