ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ντεσπόντοφ, το "κερασάκι" και η αυλαία των μεταγραφών για τον Δικέφαλο

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PRINT SCREEN

Όπως όλα δείχνουν οι μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκαν με την ηχηρή απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ, με τον οποίο έκλεισε η λίστα για το Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ ενίσχυσε ποιοτικά τη μεσοεπιθετική του γραμμή με την απόκτηση του Κίριλ Ντεσπόντοφ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα τη Δευτέρα (4/9).

Ο Βούλγαρος που υπέγραψε συμβόλαιο τεσσάρων ετών αποτελεί δεδομένα σπουδαία κίνηση κι ο ίδιος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ τόνισε πως όπου αγωνίστηκε στόχευε στην κατάκτηση τίτλων κι αυτό θα κάνει και με τη νέα του ομάδα.

Με την απόκτηση του Ντεσπόντοφ ο ΠΑΟΚ πρόλαβε και την προθεσμία που είχε για να καταθέσει τη λίστα του στην UEFA για τη φάση των ομίλων του Europa Conference League που λήγει το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως όλα δείχνουν, ο Βούλγαρος θα είναι η τελευταία μεταγραφή του Δικεφάλου γι' αυτό το καλοκαίρι, παρά το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε εισηγηθεί την απόκτηση δυο εξτρέμ μετά την παραχώρηση του Κάλεντ Νάρεϊ.

Με τη λίστα των παικτών στην UEFA να κλείνει, καθώς ακόμη κι αν ο ΠΑΟΚ βρει κάποιον μεσοεπιθετικό, αυτός θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Κάτι που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την πραγματοποίηση κι άλλης μεταγραφής.

Βέβαια, επειδή υπάρχει ακόμη μια εβδομάδα με ανοικτή τη μεταγραφική περίοδο, στην Τούμπα οφείλουν να παρακολουθούν την αγορά και να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί.

Εκτός κι αν, όπως φαίνεται, ήδη έχουν αποφασίσει ότι οι μεσοεπιθετικοί που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη διάθεση του Λουτσέσκου (Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τάισον, Μουργκ και Βρακάς) είναι αρκετοί για το απαιτητικό πρόγραμμα που καλείται να βγάλει ο ΠΑΟΚ μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι πάντως ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ γι' αυτή μεταγραφική περίοδο έχουν κλείσει με την απόκτηση του Βούλγαρου μεσοεπιθετικού.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ