ΠΑΟΚ

Ντεσπόντοφ: "Έχω DNA πρωταθλήτη, είμαι πεινασμένος για τρόπαια"

Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ
Ο Ντεσπόντοφ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ PRINT SCREEN

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα από τους φίλους της ομάδας για συγχαρητήρια ενώ τόνισε πως εχει στο DNA του τον πρωταθλητισμό και έβαλε αρκετά ψηλά τους στόχους του.

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα από τους φίλους της ομάδας για συγχαρητήρια ενώ τόνισε πως εχει στο DNA του τον πρωταθλητισμό και έβαλε αρκετά ψηλά τους στόχους του.

Κίριλ, καλώς ήρθες! Πόσα μηνύματα έχεις λάβει τις τελευταίες μέρες;

"Ευχαριστώ πολύ! Για να είμαι ειλικρινής, χιλιάδες. Βλέπω πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι ενθουσιασμένοι".

Γιατί επέλεξες να είναι ο ΠΑΟΚ το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα σου;

"Για μένα ήταν πολύ απλό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε πως με θέλει πραγματικά και έδειξε σεβασμό. Είμαι ένας άνθρωπος με τιμή και εκτιμώ να βλέπω αμοιβαίο σεβασμό. Τότε δεν έχω άλλη επιλογή".

Τι γνωρίζεις για τη νέα σου ομάδα;

"Παρακολουθώ τις ελληνικές ομάδες, καθώς είναι πολύ δυνατές. Έχετε κορυφαία ντέρμπι στο πρωτάθλημα, ενώ παίζουν και στην Ευρώπη. Γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ, με φανταστικούς φιλάθλους και καυτή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Για τη χώρα δεν χρειάζεται να πω κάτι. Έρχομαι εδώ κάθε χρόνο για διακοπές. Αγαπώ τους ανθρώπους, τη μουσική, το φαγητό, τα πάντα. Πιστεύω πως δεν θα χρειαστώ πολύ χρόνο για να προσαρμοστώ".

Ποιοι είναι οι στόχοι σου με τον ΠΑΟΚ;

"Έχω DNA πρωταθλητή. Η ομάδα στην οποία αγωνιζόμουν πάλευε πάντα για το πρωτάθλημα. Το έχω στο αίμα μου. Είμαι πραγματικά... πεινασμένος για τρόπαια. Πιστεύω πραγματικά πως με τον ΠΑΟΚ μπορώ να κερδίσω τίτλους και να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο. Το πιστεύω, αυτοί είναι οι στόχοι μου. Αρχικά να βοηθήσω την ομάδα, να εξελιχθούμε όλοι και φυσικά να κερδίσουμε τρόπαια".

Μπορείς να περιγράψεις τον εαυτό σου ως παίκτη;

"Είμαι ένας άνθρωπος που δεν του αρέσει να μιλάει πολύ. Προτιμώ να μιλάω στο γήπεδο. Ανυπομονώ να ξεκινήσω, να δουλεύω με τους συμπαίκτες μου και να παίξω για τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω πως οι φίλαθλοι θα ενθουσιαστούν, αλλά ας τα πούμε στο γήπεδο".

Θέλεις να στείλεις ένα μήνυμα στους φίλους του ΠΑΟΚ;

"Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη θερμή υποδοχή και ελπίζω να κερδίσουμε τίτλους και να ζήσουμε εξαιρετικές στιγμές τα επόμενα χρόνια".

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ