ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Η διαφορά στο οικονομικό φρενάρει την περίπτωση Μαρτίνς

Ο Φάμπιο Μαρτίνς πανηγυρίζει στην αναμέτρηση με τη Φαμαλικάο
Ο Φάμπιο Μαρτίνς πανηγυρίζει στην αναμέτρηση με τη Φαμαλικάο 2022 JOSE COELHO/POOL VIA AP

Ο Φάμπιο Μαρτίνς παραμένει στην κορυφή της λίστας του ΠΑΟΚ, ωστόσο η καθυστέρηση που παρατηρείται στην περίπτωση του δυσκολεύει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του

Η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου για την απόκτηση ενός τουλάχιστον μεσοεπιθετικού με τη δυνατότητα να συμμετέχει στο σκοράρισμα, παραμένει το ζητούμενο για την επικείμενη μεταγραφική περίοδο.

Όπως παραμένει ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου το όνομα του Φάμπιο Μαρτίνς. Ο 29χρονος Πορτογάλος έχει πάρει την έγκριση τόσο του προπονητή του ΠΑΟΚ, όσο και του Ζοζέ Μπότο, που έχει αναλάβει και τις συζητήσεις μαζί του.

Συζητήσεις που δεν ήταν τόσο εύκολες όσο θα περίμεναν οι άνθρωποι της ελληνικής ομάδας, καθώς ο Μαρτίνς – και παρά το γεγονός ότι δεν έχει ομάδα από τον περασμένο Σεπτέμβριο- δεν δείχνει διατεθειμένος να ρίξει το κασέ του. Στις μέχρι τώρα διαπραγματεύσεις των δυο πλευρών έχει προκύψει χάσμα και μάλιστα μεγάλο με την προσφορά του ΠΑΟΚ να απέχει πολύ από τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Όσο δεν προκύπτει συμφωνία στο οικονομικό, που μοιάζει αυτή τη στιγμή να αποτελεί ίσως το μοναδικό, αν και πολύ βασικό πρόβλημα, τόσο αρχίζει ο χρόνος να πιέζει και να αναγκάζει τους επιτελείς του Δικεφάλου να εξετάζουν και τις εναλλακτικές τους.

Άλλωστε ένα από τα πλεονεκτήματα στην περίπτωση του Πορτογάλου ήταν και το γεγονός ότι θα μπορούσε, εφόσον συμφωνούσε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, να βρίσκεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη. Κάτι που θα του επέτρεπε να είναι έτοιμος και στη διάθεση του Λουτσέσκου από την 1η Γενάρη όταν θα αποκτούσε το δικαίωμα να αγωνιστεί με την φανέλα του Δικεφάλου.

Οι ημέρες περνούν και οι δυο πλευρές δεν φαίνεται να πλησιάζουν σε συμφωνία. Έτσι η δυνατότητα αυτή ακυρώνεται και ταυτόχρονα διαφοροποιούνται και τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Όπως και αν έχει σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του Μαρτίνς ο ΠΑΟΚ λογικά θα κινηθεί για την απόκτηση ενός άλλου μεσοεπιθετικού, από μια λίστα παικτών που έχουν ομάδα και θα μπορούσαν να αγωνιστούν στην Τούμπα με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

TAGS ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ